[VARAŽDIN/ ZAGREB] Uz 50% POPUSTA potaknite cirkulaciju, reducirajte celulit i napravite detox u Salonu Figura uz medicinsku masažu + vakum terapiju ili 3x limfna drenaža + 3x vakum, već od 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite se za nadolazeće proljeće, koje će pokucati na vrata, poboljšajte cirkulaciju i riješite se narančine kore! Kupon vrijedi do 10.03.2022.

Vakum terapija
Vakum terapija drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu. Vakum čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

Medicinska masaža
Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima. Prema istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Limfna drenaža
Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. 

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.