NOVO! Tragovi trajne šminke koji Vas smetaju? V- Centar u Varaždinu donosi fantastično rješenje da sigurno i bezbolno ju uklonite - LASERSKO UKLANJANJE TRAJNE ŠMINIKE za samo 349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 18.03.2022. u jednom dolasku!

Lasersko uklanjanje trajne šminke učinkovito je kod svih tretmana trajne šminke, odnosno uklanjanja tetovaže obrva, trajnog olovka za oči, mikropigmentacije vlasišta ili tetovaže usana. Najčešće se koristi za uklanjanje mikrobladinga i puder obrva, kao i za druge slične tretmane tetoviranja obrva.

Tamni pigment ide nakon 1 tretmana dolje, a crveni pigment je potrebno 2-4 tretmana za uklanjanje.

Prije uklanjanja trajne šminke, preporučuje se lasersko testiranje. Kirurška rješenja također se moraju uzeti u obzir. Obvezna je uporaba odgovarajuće zaštite za oči s intraokularnim štitnicima za oči. 
• Lasersko uklanjanje šminke djeluje slanjem svjetlosne energije u kožu, zagrijavajući čestice pigmenata tetovaže i razbijajući ih. Zatim tijekom narednih tjedana tijelo kroz limfni sustav postepeno izbacuje čestice pigmenata. Poznata je činjenica da nije dovoljan jedan tretman. Crvenilo i iritacija obično nestaju nakon 2-3 dana. Kraste nestanu nakon 5-7 dana, a koža se u potpunosti zacjeljuje nakon 8-10 dana.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 0992663029, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.