NOVO! Luksuzni užitak kampiranja uz Istra Premium Camping Resort 5* by Valamar u Funtani - 3 dana/ 2 noćenja za 4 odrasle osobe + 2 djece ili 2 odrasle osobe u prvoklasnim kućicama i od samo 660 kn!

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PARKING GRATIS! Na raspolaganju vam je cijela lepeza vrhunskih sadržaja i usluga za ispunjen obiteljski ili romantični odmor. Ponuda 2 uključuje VALENTINOVSKU VEČERU... Kupon za ponudu vrijedi od 01.02.22. do 01.03.22.

Istra Premium Camping Resort 5*  
Na romantičnom poluotoku okruženom otočićima nedaleko od Poreča, sjaji kao dragulj Istra Premium Camping Resort. Uronjen u more u blizini male marine i šarmantnog mjesta Funtana, ovaj prvoklasni camping resort pruža neprocjenjiv osjećaj mira i autentični duh Mediterana. 

Pažljivo skrojeni program i sadržaj za djecu, roditelje i goste željne dobrog provoda, do gourmet doživljaja - sve je spremno za vaš neponovljiv užitak kampiranja na Jadranu.

Ponuda 2 uključuje i 1x VALENTINOVSKU VEČERU u konobi Bokoon - dan za večeru nije određen i dogovara se na licu mjesta. Meni: piće dobrodošlice (Istrian Spritz), mix ribljih predjela, Orada sa žara sa prilogom, desert.

SMJEŠTAJ

U mirnom dijelu Istra Premium Camping Resorta na blagoj uzvisini s prekrasnim pogledom na more očekuju vas Bella Vista premium camping homeovi. Bella Vista premium camping homeovi u okruženju mediteranskog zelenila pružaju toplo utočiste za obitelji ili društva prijatelja.

Bella Vista Premium Camping Home
Površina: 34 m2 + 25 m2. Maximalan broj osoba: 4 odrasle osobe + 2 djece.
Prostrana i natkrivena terasa (roštilj na zahtjev), kućni ljubimci su dozvoljeni.

Bella Vista Premium Camping Chalet
Površina: 16 m2 + 12 m2. Maksimalan broj osoba: 2 odrasle osobe + 1 dijete.
Prostrana i natkrivena terasa (roštilj - na zahtjev), kućni ljubimci su dozvoljeni.

SADRŽAJ

Na raspolaganju vam stoje brojni sadržaji koji će ispuniti vaš odmor - od restorana Grano Duro koji nudi pizze iz krušne peći i druge talijanske specijalitete do Maro Cluba, Multimedia Game Loungea i Istra Theatrea za obiteljske trenutke ispunjene zabavom. 

Želite li održati dobru formu, iskoristite Stay Fit program kao i mogućnost najma bicikla i vođenih bike tura. Svježi lokalni proizvodi i ukusna jela dostupni su vam u Valfresco trgovini u kampu ili putem dostave. 

Konoba Bokoon

Novi restoran koji nudi izvornu i tradicionalnu istarsku kuhinju, po receptima naših baka, s jednostavnim i ukusnim jelima i vinima isključivo lokalnih vinara.

Završno čišćenje (uključuje posteljinu i ručnike) iznosi 280,00 kn i plaća se na licu mjesta.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 010 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.