OBITELJSKI odmor u zaljevu Rapca uz vrhunski Girandella Maro Suites 5* by Valamar! 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za do 4 osobe uz SPA, korištenje bazena, parking, animaciju...

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonistički luksuz za čitavu obitelj dobio je puno ime: GIRANDELLA MARO SUITES! Odaberite smještaj u Junior Family Suite-u za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina ili smještaj Superior Family Suite-u za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termine od 24.02.22. do 13.03.22.(rasprodani termini: 25.-27.02. za obe smještajne jedinice te 4.-6.3.22. za Junior Suite)

GIRANDELLA MARO SUITES

Smješten u borovoj šumi pored niza šljunčanih plaža, Girandella Maro Suites spreman je ispuniti svaku želju vaše djece.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + All Inclusive - bogati buffet doručak, ručak i večera (bezalkoholna pića iz automata, pivo i vino za vrijeme obroka, snackovi u određeno doba dana) + korištenje grijanih unutarnjih bazena Aqua Maro + korištenje SPA zone + Maro club + besplatan parking + besplatan WI-FI! Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Prostrani obiteljski suiteovi opremljeni su svim dječjim potrepštinama i opremom za sigurnost vaše djece, a svaki kutak u resortu poziva na igru. Osim all inclusive ponude prilagođene djeci i dječjeg bifea, očekuju vas atraktivni vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i toboganima kao i Super Maro igraonice i prvoklasni sadržaji za tinejdžere.

Pripremite se za još veći i bolji izbor doživljaja u Girandella Maro suiteovima. Maro restoran namijenjen je isključivo gostima Girandella Maro suiteova.
Na raspolaganju vam je i shuttle golf vozilo na dan dolaska kao i niz novih sadržaja tijekom odmora poput novog Maro igrališta na otvorenom sa biciklističkim poligonom, toboganom i penjalicom.

SMJEŠTAJ

JUNIOR OBITELJSKI SUITE S BALKONOM - MARO SUITES

Balkon, 1 soba s bračnim krevetom i kaučem, 1 soba s krevetom za jednu osobu, max. 3 osobe, Kupaonica s tušem, Set za kavu, Klimatizacija, LCD Sat TV, 37,6 m2



SUPERIOR OBITELJSKI SUITE S BALKONOM, POGLED NA MORE - MARO SUITES
Balkon/ pogled na more, jedna soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem, spavaća soba s krevetom na kat, maksimalno za 4 osobe, 1 kupaonica s kadom, tušem i dva umivaonika (jedan prilagođen djeci) i stepenica za djecu, WC odvojen od kupaonice



MARO - PREMIUM BUFFET RESTORAN SAMO ZA GOSTE GIRANDELLA MARO SUITES
Stilski uređen premium buffet restoran Maro sa zadivljujućim pogledom i prostranom terasom pronaći ćete u centralnom dijelu resorta u blizini recepcije.
Premium show cooking buffet restoran za goste Girandella Maro Suites
Najbolje iskustvo gourmet doručka u Hrvatskoj sa specijalitetima mediteranske i internacionalne kuhinje.

AQUA MARO

Bez obzira na godišnje doba, grijani unutarnji bazeni Aqua Maro idealni su za opuštanje i zabavu s mališanima. U malom dječjem bazenu možete uživati prskajući sa svojim bebicama, dok se starija djeca mogu zabavljati na toboganima ili u grijanom unutarnjem bazenu povezanim s vanjskim bazenom. Dodatnu zabavu možete potražiti i na vanjskom activity bazenu gdje vas očekuju i vodeni tobogani.

SPA ZONA

Obuhvaća finsku saunu, infracrvenu saunu, kneipp kupku za stopala, organic bar sa ponudom svježeg voća, orašastog voća, čajeva i aromatizirane vode. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Za korištenje određenih sadržaja potrebno je unaprijed rezervirati termin. Beauty zona nije uključena u cijenu i plaća se na licu mjesta.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.