Nezaboravno Valentinovo na Braču u hotelu Osam 4* uz 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom uz piće dobrodošlice, korištenje saune i unutarnjeg bazena, sve za 2 osobe i od samo 488 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budite dio ekskluzivnog Valentinova na Braču! Pogodnosti za kupce: besplatan parking, neograničeno korištenje saune, kod dolaska i odlaska besplatan transfer od trajektne luke do hotela...Kupon za ponudu 1 vrijedi od 13.02.22. do 14.02.22., kupon za ponudu 2 vrijedi od 12.02.22. do 14.02.22., kupon za ponudu 3 vrijedi od 11.02.22. do 14.02.22.

Zaokružite svoju romantičnu priču i zajedno s voljenom osobom proslavite Dan zaljubljenih! Obavezna nadoplata na licu mjesta za romantičnu večeru 13.02. (po cijeni 180 kn za riblji ili 190,00 kn za mesni meni po osobi ovisno o odabiru) uz ugodne ritmove DJ-a , piće dobrodošlice za večeru, poseban Valentinovo meni, nagradnu igru i druga iznenađenja. Meni možete pogledati OVDJE!

Hotel Osam  smješten je u samom centru slikovitog gradića Supetra na otoku Braču.  Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i centra grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života. Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja. U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok, otvoren cijeli dan, s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina.

Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 16 godina).

Specijalna ponuda masaža za parove za period od 11.02. do 14.02. Happy Valentine masaža u trajanju od 60 minuta po cijeni od 350,00 HRK za dvoje, ili u trajanju od 30 minuta po cijeni od 200,00 HRK za dvoje. Uz masaže gratis Hot Fango tretman! Sve potrebne informacije i rezervacije na broj +385 (0)98/555-366.

Suite s pogledom more: dnevna soba i izdvojena spavaća soba, bračni krevet, Sat TV ravnog ekrana u svakoj prostoriji, kupaonica s tuš kadom, mini bar, balkon. Sobe nemaju pomoćni ležaj!

Dvokrevetna soba s pogledom na more: spavaća soba s bračnim krevetom, Sat TV ravnog ekrana, kupaonica s tuš kadom, mini bar, balkon. Sobe nemaju pomoćni ležaj!

Korisnici ove ponude ostvaruju i sljedeće pogodnosti: kasni check out do 14:00; neograničeno korištenje saune i unutarnjeg bazena; besplatan transfer od trajektne luke do hotela električnim golf autićem (uz prethodnu najavu na recepciji hotela); besplatan WIFI internet neograničeno; besplatan parking (ograničen broj parkirnih mjesta u blizini hotela ili možete koristiti parking smješten u pridruženom Waterman Svpetrvs Resort); besplatan sef u sobi.

Ovaj Hotel ima mogućnost Web Self check in-a.

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čini hotel Osam savršenim mjestom za predah od užurbane svakodnevnice!