ROMANTIKA za Vas uz čaroliju Slavonskog Broda u Hotelu Art 4*! Proslavite VALENTINOVO uz 1 ili 2 noćenja s doručkom i prigodnom večerom + aperitiv i glazba uživo, sve za 2 osobe i od samo 769 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljubav u zraku- romantika na dlanu uz pravu "Slavonsku priču"... Očekuje Vas i prigodana večera 11.02.22. u 3 slijeda (samo za ponudu 2) + prigodna večera u 3 slijeda s aperitivom 12.02.22. uz glazbu uživo... Kupon za ponudu 1 vrijedi od 12.02.22. do 13.02.22., kupon za ponudu 2 vrijedi od 11.02.22. do 13.02.22.

Hotel Art je hotel s četiri zvjezdice u Slavonskom Brodu, a smješten je na samo desetak minuta hoda od glavnog centra grada. Naše moderno i funkcionalno opremljene sobe zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Sve sobe su opremljene sa sefom, minibarom, sušilom za kosu, Wifi te klimom. Hotel se uz 37 soba može pohvaliti i sa dva restorana Vidikovac (5. kat) i Zrinski (prizemlje). 

Hotel Art je idealno mjesto i za sve poslovne događaje koje možete organizirati u našim kongresnim dvoranama. Naše osoblje će učiniti hotel mjestom u kojem ćete stvoriti pozitivne i nezaboravne uspomene.

Ponude uključuju: smještaj u premium sobi + poklon iznenađenja + 1 ili 2 bogata doručka (ovisno o odabranoj opciji) + pansionska večera 11.02.22. u 3 slijeda (samo za opciju 2.) + prigodna večera u 3 slijeda s aperitivom 12.02.22. u restoranu Vidikovac povodom Valentinova s jedinstvenim pogledom na grad i glazbom uživo - band In Corde, besplatan parking, sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ

Premium soba

Premium sobe hotela Art odišu komforom i prostranošću. Sve sobe opremljene su telefonom, besplatnim WI FI, sefom, sušilom za kosu i minibarom.

Restoran Vidikovac

Zbog svog jedinstvenog prekrasnog pogleda na čitav grad Slavonski Brod, Vidikovac je postao prepoznatljivi znak hotela Art. Kombinacija ovog zaista impozantnog pogleda i kvalitetne gastro ponude učinila je da ovaj restoran bude mjesto gdje rado dolaze sve generacije. U večernjim satima Vidikovac se pretvara u romantično mjesto, s kojeg možete gledati osvijetljeni grad i večerati uz svijeće.

In Corde je akustični četveročlani glazbeni sastav: muški i ženski glas, violina, klavijature i gitare. Od osnutka, 2015. godine, gradi širok repertoar od klasične do obrade popularne glazbe.

*Prigodna večera i boravak u hotelu održava se u skladu svih važećih mjera stožera civilne zaštite RH i novih standarda hotelijerskog poslovanja.

LOKACIJA

Grad Slavonski Brod se može pohvaliti i značajkama pograničnog grada sa Bosnom i Hercegovinom te dobrom teritorijalnom povezanosti između četiri glavna grada: Zagreb, Budimpešta, Beograd i Sarajevo.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 035 638 950. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@art-hotel.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.