NOVO! Oduševite se blagodatima CUPPING tretmana uz stručne ruke fizioterapeuta u Salonu za masažu Opusti se u Zagrebu! PAKET od 3 cupping tretmana po 30 min + 1x masaža leđa, samo 195 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža leđa sadrži masažu cijelih leđa, ramena i vrata a cupping tretman je postavljanje cakum čašica duž cijelih leđa i izvlačenje toksina i opuštanje! Rok iskoristivosti kupona je 09.04.2022.

Masažu izvodi terapeut masaže iz škole Arimed te bacc. physioth. na Zdravstvenom veleučilištu, fakultet za fizioterapeuta.

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.

Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije. Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

Masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično.