]NOVO] Dopustite da Vas Umag šarmira i osvoji raznolikošću! Proljetna uživancija na 3 dana/ 2 noćenja u apartmanu Blue Deer + parking gratis, sve za 2 odrasle osobe i samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi od 01.03.22. do 31.03.22.!

APARTMAN BLUE DEER nalazi se u Umagu i sadrži klimatiziran smještaj s popločenim dijelom dvorišta. 

• Objekt ima terasu, vrt, opremu za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Smještaj uključuje: spavaći dio, TV sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom te kupaonicu s tušem. Komforan apartman od 57m2 idealan je i za bicikliste zbog blizine biciklističkih staza te mogućnosti pohrane istih u apartmanu.

Neposredna blizina gradske šetnice, čuvene umaške promenade, na kojoj možete uživati u dugim šetnjama, trčanju i bicikliranju. 

UMAG

Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. 

 

Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve... U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail mmarijaspaic@gmail.com ili na mobitel 091 220 1961, uz KOD kupona po primitku kupona.