[LAST MINUTE 17.-20.02.] Spektakularan KARNEVAL U VENECIJI s IVP Travel - 2 noćenja s doručkom u hotelu Marco Polo 3*, razgledi, autobusni prijevoz iz Splita i pratitelj putovanja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo od 17.2.2022. do 20.02.2022.

1. DAN - SPLIT - VENECIJA

Sastanak na kolodvoru u Sukoišanskoj ulici, Split, negdje oko 21.30h. Upoznavanje s vozačem i voditeljem putovanja. Polazak sa kolodvora u 22.00h. Noćna vožnja autoputom prema Veneciji uz usputna zaustavljanja.

2. DAN - VENECIJA - KARNEVAL - MURANO

Dolazak pred Veneciju, u gradić Lido di Jesolo, gdje nas čeka brod za posjet Muranu i kasnije Veneciji. Razgledavanje Murana i poznate tvornice stakla. Dolazak vaporettom u Veneciju. Organizirano razgledavanje grada uz pratnju lokalnog vodiča. U kasno poslijepodne polazak prema hotelu. Slobodna večer. Noćenje.

3. DAN - VENECIJA

Doručak u hotelu. Slobodan dan. Nakon doručka preporučujemo odlazak vaporettom u Veneciju, šetnju i uživanje u gradu pred službeni početak karnevala! Slobodna večer. Noćenje.

4. DAN - VENECIJA, PADOVA, TRST - SPLIT

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Polazak za Padovu. Kratka vožnja, šetnja po gradu i slobodno vrijeme u Padovi. Nakon Padove krećemo prema Trstu, nekoć jednom od omiljenijih gradova svim Hrvatima. Slobodno vrijeme. Polazak prema Splitu u popodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.