NOVO! Istaknite željeni dio lica, zabljesnite i razmazite se tretmanom PUDER OBRVE! Hit trendom u svijetu ljepote donosi Salon Derma Contour uz 43% POPUSTA i za samo 849 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz "puder" tehniku dobit ćete potpuno prirodan i nježan izgled obrva. Kupon vrijedi do 30.03.2022.

ŠTO SU PUDER OBRVE? Puder obrve su inovativna tehnika polutrajne šminke kod koje se postiže prirodni izgled obrva. Proces se sastoji od ručnog nanošenja pigmenta na površinske slojeve kože pomoću mašinice za tetoviranje. Dok kod tehnike Microbladinga / Japanskog iscrtavanja obrva iscrtavamo pojedinačne dlačice obrva kako bi naše obrva poprimile punoću i željeni oblik, kod puder obrva ne iscrtavamo dlačice već se sjenčanjem popunjava oblik obrva kao što bismo to radile svaki dan sa sjenilom za obrve ili olovkom za obrve.

TKO SU IDEALNI KANDIDATI ZA TRETMAN? Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onimakoji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti postojeće.Ovu tehniku polutrajne šminke preporučamo onima kojima je iznimno važan prirodan izgled.

PIGMENTI I ALATI

U našem salonu ljepote koristimo isključivo pigmente i alate PhiBrows i Tina Davies Permablend.

PHIBROWS PIGMENTI

SUPE formula je peta generacija Phibrows pigmenta, što znači da je originalna sintetička formula microbladinga poboljšana 4 puta. Osim zdravstvene sigurnosti, koja je najvažnija karakteristika polutrajnog permanentnog make up-a, druga najvažnija karakteristika je stabilnost pigmenta. 

SUPE formula sadrži tri izuzetno stabilne boje koje pružaju nevjerojatnu identičnost u izvornoj nijansi. Boja blijedi sporije i zadržava željenu nijansu dok potpuno ne nestane. Phibrows pigment je prvi pigment na tržištu za koji proizvođač garantira da vremenom neće promijeniti boju u neželjene nijanse. Ove boje ne sadrže štetan iron oxid koji ostavlja crvenu nijansu nakon ispiranja. Phibrows pigmenti su: 

hipoalergeni

u skladu s rezolucijom RESAP 2008

veganski

nisu testirani na životinjama

bez iron oxida i 100% bez štetnih metala

TINA DAVIES PIGMENTI

Kolekcija pigmenata za obrve Tina Davies x Permablend visokokvalitetna je linija trajnih pigmenata za šminkanje kao nijedna druga. Koristeći najiskusnije kemičare i kozmetičare u industriji, Permablend je prije svega zasnovan na sigurnosti. Pigmenti zadovoljavaju propise resAP 2008 za Europu i sterilizirani su gama zračenjem. Sastojci su kombinacija pigmenata, glicerina, hamamelisa, akve, kolofonije, benzil alkohola i izopropil alkohola.Pigmenti su po sastavu veganski proizvod i nisu testirani na životinjama.