SLAVIMO DAN ŽENA u Šibeniku! 1 ili 2 noćenja u superior sobi u Hotelu Panorama 4* s POLUPANSIONOM (1x romantična večera u slijedovima), sve za 2 osobe i od samo 799 kn! Parking GRATIS!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DAN ŽENA U SJAJNOJ ATMOSFERI ŠIBENIKA! Neodoljiva ponuda uključuje jedan od triju menija – mesni, riblji ili vegetarijanski... Kupon je iskoristiv u terminu: 04.- 06.03.2022. ili 11.-13.03.2022.

Hotel Panorama****

Elegantan hotel sa 4 zvjezdice smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik. Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Bogate ponude uključuju: 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja na bazi Polupansiona (od toga 1x romantična večera), smještaj u superior dvokrevetnoj sobi, aperitiv dobrodošlice, korištenje teretane, parking gratis, sve za 2 osobe!

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa ležaljkama (dostupan sukladno vremenskim uvjetima i godišnjem dobu), sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.
Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

MENU:

Ova neodoljiva ponuda uključuje jedan od triju menija – mesni, riblji ili vegetarijanski.

Mesni meni se tako sastoji od špageta s dalmatinskim pršutom, salate od rajčica s mozzarellom i bosiljkom, janjećih kotleta sa žara s umakom od ružmarina, svežnjeva povrća i milanskog risotta te tiramisua s amarettom i vrhnjem. 

Riblji meni obuhvaća juhu od škampi s punjenim tortelinima, sezonsku salatu s prženim jadranskim kozicama, mezzelune punjene brancinom na umaku od rajčica, morsku ribu u škartocu s povrćem, bijelim vinom, cherry rajčicom, češnjakom i limunom te voćnu salatu s Maraschino likerom.

Vegetarijanski menu obuhvaća bruskete s pestom, maslinama i rajčicama, kolač od palente na umaku od blitve, šalše i češnjaka, Thai curry s kokosom i povrćem i basmati rižom, sorbeto od limuna s mentom i limetom.

Kako bi što ugodnije se smjestili i stvorili neizbrisive uspomene uključen je rani dolazak i kasni odlazak!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na 022 213 398 i 022 213 397 ili e-mail kontakt: info@hotel-panorama.hr, uz KOD i ID.