NOVO! Razgledajte Trst - grad s pečatom impresivnih građevina i posjetite izložbu jedinstvene meksičke umjetnice Fride Kahlo… 1-dnevni izlet busom sa Smart Travelom za samo 199 kn/ osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razgledajte Trst - grad s daškom duha iz doba Habsburške monarhije i posjetite stručno postavljenu "senzornu izložbu" umjetnice Fride Kahlo… Kupon vrijedi isključivo za datum: 26.03.-RASPRODANO, 30.04.-RASPRODANO, 28.05.-RASPRODANO!, 18.06.2022.-GARANTIRANO!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe u 05.00 h i polazak u 05.15 h sa Trga S. Radića 1 (ispred zgarde gradskog poglavarstva grada Zagreba). Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke prema dogovoru, uz prethodnu najavu u agenciji. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping - meke. 

Po dolasku, otići ćemo na izložbu Fride Kahlo, koja će Vam prezentirati život i stvaralaštvo ove poznate i jedinstvene meksičke umjetnice. Osim umjetničkim djela u modlight formatu, zbirka sadrži stotine osobnih fotografija, autorskih portreta, pisama, stranica dnevnika, haljina i dragulja inspiriranih Fridom. 

U stručno postavljenoj "senzornoj izložbi" predstavljena je vizija života i ljubavi Fride Kahlo u koju uranjamo zahvaljujući živopisnim pismima, fotografijama i djelima izloženima kroz tehnologiju iz jedne imerzivne i zanimljive perspektive.

 Istraživanjem mjesta koja su u njezinu životu bila od posebnog značaja (kuća, atelje, vrt u Plavoj kući - Casa Azul) razvija se priča o jedinstvenoj umjetnici. Prateći itinerer, posjetitelj dobiva uvid u Fridin odnos sa suprugom, umjetnikom Diegom Riverom, a kroz kadrove fotografa Lea Matiza, i u intimnu i osobnu pripovijest o ženi koja je postala ikona suvremene umjetnosti. Slobodno vrijeme za samostalni razgled izložbe. 

Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA - FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE - RIMSKO KAZALIŠTE - CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE - BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY.

 Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.