Prekrasan izlet DANA ŽENA u BUDVI! IVP Travel vodi Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Grbalj 3* u centru Budve, autobusni prijevoz iz Splita, pratitelj putovanja, razgledi... 889 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svoju dragu iznenadite putovanjem za pamćenje i bajkovitim provodom... Kupon vrijedi za 04.03.-06.03.2022. ili 08.03.-10.03.2022.

1. DAN, Split - Kotor - Budva 04.03.2022.

Sastanak i polazak sa Sukoišanske ulice u Splitu u jutarnjim satima. Po dogovoru, moguć polazak i iz Trogira, Kaštela, Omiša, Makarske. Ugodna vožnja autoputem uz zaustavljanje po potrebi.

Dolazak u Crnu Goru i jedan od najljepših gradova na Jadranu, grad Kotor. Razgled grada sa licenciranim gradskim vodičem na hrvatskom jeziku. Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za piće i ručak. Polazak za Budvu. Dolazak u hotel i prijava u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN, Budva 05.03.2022.

Doručak u hotelu. Slobodan dan. Dan za šetnju starim gradom, kavu, ručak i opuštanje. Za one koji bi ipak htjeli malo aktivnije provesti dan, postoji mogućnost organiziranja izleta brodom do otočića Gospe od Škrpjela i posjet predivnom, malom gradiću - Perastu. Noćenje u hotelu.


3. DAN, Budva - Dubrovnik - Split 06.03.2022.

Doručak u hotelu. Nakon doručka, krećemo polako prema biseru Jadrana, prema Dubrovniku.

Dolazimo do centra grada, na Pile, gdje kreće obilazak starog grada Dubrovnika! Obilazak je uz stručnu pomoć i vođenje licenciranog gradskog vodiča. Od vodiča dobijamo mnogo informacija o usponu Dubrovačke republike, znamenitostima i muzejima, šetamo preko Straduna, muzeja Male braće, pored Žudioske ulice, Arsenala i luke sve do Katedrale i Duždeve palače.

Nakon razgleda, slobodno vrijeme u Dubrovniku. Kroz poslijepodne, puni dojmova, krećemo put Splita. Po dogovoru i bude li interesa, moguće stajanje i razgled jednog od najljepših mjesta ex Dubrovačke republike, razgled Arboretuma Trsteno! Dolazak u Split u večernjim satima.