PROLJETNI ODMOR u prirodnim ljepotama Rapca uz 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama s POLUPANSIONOM u Camp & Residence Oliva 3* s predivnim bazenom, sve za 2 osobe i od samo 990 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite jedinstvenu priliku za odmor u prirodi kraj mora za svaki džep, u resortu s unutrašnjim i vanjskim bazenom… Dijete do navršenih 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi isključivo preko TJEDNA, od 25.03. do 21.05.2022. (nadoplata za vikend - od petka do nedjelje - 90 kn za 2 osobe i 2 dana (po kuponu).

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA, uz dugu šljunčanu plažu, usred maslinika, uz vanjski i unutrašnji bazen, fitness, nudi i 3 dječja igrališta na otovorenom, brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze. 

Uz malu doplatu može se koristiti tenis terene i stolni tenis, a kao gosti kampa ostvarujete i ulaznicu za OLIVE GARDEN SPA & WELLNESS po promocijskoj cijeni od 10 eura (3 sata, sukladno raspoloživosti, rezervacija potrebna na dolasku), a uključuje: finsku saunu, biosaunu, tuševe doživljaja, tretmane Kneipp (hidroterapija nogu), hladni bazen za uranjanje, ledeni vodopad, prostor za opuštanje s toplim napitcima i voćem; 10% popusta na sve masaže; 30% popusta na tretmane lica.

Ono što čini ovaj kamp posebnim jest njegova osebujna lokacija u uvali Maslinica, s jedne strane okružena gustom šumom a s druge strane obgrljena šljunčanom plažom i plavim morem kod pogled puca na Rabac, otoke i bespuća Jadrana. Parcele su međusobno povezane šetnicama i biciklističkim stazama.

Gosti koji se odluče za najam mobilnih kućica imaju na raspolaganju bungalov sa vodom, strujom i plinom, klimom i SAT-TV,  prostor za terasu ispred kućice s pripadajućom garniturom za objedovanje. Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak (posteljina i ručnici u dolasku uključeni u cijenu).

Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak.

U ponudi su uključeni i 1x piće uz večeru iz samoposlužnih aparata (voda ili sok ili vino ili pivo), a subotom (za boravak preko vikenda) Istarska večera - buffet tradicionalnih istarskih specijaliteta (pršuta, istarske maneštre, tipičnih lokalnih tjestenina i mesnih pečenja, morskih delicija i/ili sl…)!

Rabac - biser kvarnerskog zaljeva! Savršen izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina! 

VIKEND ANIMACIJSKI PROGRAMI za djecu s MASKOTOM: petkom i subotom uvečer, otprilike 20:15-21h MINIDISCO (ples uz zabavne koreografije, tematske disco zabave, photo moments uz rekvizite.. sve uz jednu od atraktivnih maskota); subotom ujutro MINICLUB (za djecu 4-12god) otprilike 10-12h (zabava uz jednu od MASKOTA, kreativne tematske radionice, facepainitng, modeliranje balona i/ili sl…); USKRŠNJE JUTRO u nedjelju 17.04. otprilike 10-12h (zabava s MASKOTOM USKRŠNJEG ZECA, kreativna radionica ukrašavanje VELIKE PISANICE, igra traženja pisanice po resortu uz veselu glazbu i animatore); PRVOMAJSKI VIKEND (posebni program animacije uz maskotu iznenađenja)!