Proljetni predah u Šibeniku - Hotel Panorama 4* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona, izbor mesnog ili ribljeg menija u 3 slijeda za večeru, uz korištenje teretane, a sve za 2 osobe...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog proljeća odmorite se u prekrasnom Šibeniku uz odličnu ponudu Hotela Panorama 4*... Kupon vrijedi do 29.04.2022.; ne vrijedi za termine 15.-18.04., 29.04.-02.05.

Hotel Panorama je elegantan hotel sa 4 zvjezdice smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik. Pored hotela se nalazi bazen sa ležaljkama, sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora. Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost.

POLUPANSION uključuje doručak i večeru u 3 slijeda (izbor između mesnog i ribljeg menija)!

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

Fitness je gimnastika koja osim što uklanja stres, pozitivno djeluje i na opuštanje cijelog tijela. To je na neki način odgovor na suvremeni način života jer se zbog nedovoljnog kretanja vježbama u fitness centru utječe na zdravlje.

Nastavite voditi brigu o svome tijelu i za vrijeme odmora! Teretana u sklopu hotela opremljena je Tehno-gym spravama koje će zadovoljiti i rekreativce i profesionalce. U sklopu teretane nalazi se i soba za masažu.