Odmorite se i provedite USKRS ili PRAZNIK RADA u Šibeniku - 2 dana/1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Panorama 4* uz aperitiv dobrodošlice, za samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove godine provedite Uskrs ili Praznik rada u prekrasnom Šibeniku uz odličnu ponudu Hotela Panorama 4*... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 15.-18.04.2022. ili 29.04.-02.05.2022.

Hotel Panorama je elegantan hotel sa 4 zvjezdice smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik. Pored hotela se nalazi bazen sa ležaljkama, sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora. Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost.

POLUPANSION u Uskršnjoj opciji uključuje buffet doručak + večera u 3 slijeda + tradicionalni uskršnji doručak ili tradicionalni Uskršnji ručak; u Prvomajskoj opciji uključuje buffet doručak + večera u 3 slijeda ili ručak za 1. svibnja - Champagner menu!

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

Fitness je gimnastika koja osim što uklanja stres, pozitivno djeluje i na opuštanje cijelog tijela. To je na neki način odgovor na suvremeni način života jer se zbog nedovoljnog kretanja vježbama u fitness centru utječe na zdravlje.

Nastavite voditi brigu o svome tijelu i za vrijeme odmora! Teretana u sklopu hotela opremljena je Tehno-gym spravama koje će zadovoljiti i rekreativce i profesionalce. U sklopu teretane nalazi se i soba za masažu.