Vratite si energiju i doživite sve ljepote Umaga uz Garden Palace Resort! 3 dana/ 2 noćenja u standard ili premium apartmanu + butelja istarskog vina & parking, sve za 4 ili 6 osoba i od samo 789 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu opciju smještaja te vikend ili tjednu opciju, ovisno o odabranoj opciji kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba! Ukoliko trebate iskonski odmor koji će Vam vratiti energiju, odmaknuti misli od stresne svakodnevice onda trebate Garden Palace! Kupon vrijedi isključivo do 08.04.22. i od 10.-15.04.22. (rasprodani termini: 11.03. i 12.03.; 18.03. i 19.03.; 25. i 26..03.)

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja u standard ili premium apartmanu s terasom (ovisno o izabranoj opciji/ besplatni upgrade u apartman više kategorije sukladno raspoloživosti) + poklon dobrodošlice - butelja istarskog vina u apartmanu + besplatan parking u garaži resorta + besplatan WI-FI u sobi, sve za 4 ili 6 osoba.

Garden Palace Resort

Nenadmašna lokacija resorta tik uz more, na samom gradskom šetalištu, iz kojeg se pruža nezaboravan pogled na umaški zaljev i marinu, odlična je polazišna točka za istraživanje čari Istre. 

O resortu:
Otkrijte čari Istre i boravite u moderno uređenim apartmanima Garden Palace Resorta u Umagu. Na svega par minuta vožnje posjetite poznate vinarije, proizvođače vrhunskih sireva ili pak svjetski poznatih maslinovih ulja i uživajte u degustacijama. Istražite vrhunske restorane i konobe te iznenadite svoja nepca u gourmet oazama istarskog poluotoka.

U sklopu resorta se nalaze: recepcija (0-24)), prostrana vanjska terasa s jedinstvenim pogledom na zaljev i marinu, klima u svakoj smještajnoj jedinici, sef u svakoj smještajnoj jedinici, SMART TV u svim apartmanima, besplatan Wi-Fi, dječji krevetić (na upit i ne naplaćuje se), parking.

 

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.

Za sve one željne aktivnog odmora, zaigrajte partiju tenisa na obližnjim teniskim terenima ili se biciklom uputite na neke od brojnih biciklističkih staza prilagođenih kako za ležerne rekreativce, tako i za profesionalce. S povjerenjem se obratite našem osoblju na recepciji resorta za sve detalje i pomoć pri organizaciji.