NOVO! Upoznajte se s revolucionarnim aparatom za pomlađivanje - HIFU 7D! Izaberite paket HIFU 7D tretmana za željenu regiju tijela u Luce Beauty u Rijeci već od samo 959 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko želite postići mladolik izgled i zategnutu kožu u što kraćem roku i bez kirurških zahvata, vaš odabir je upravo HIFU 7D tretman, nekirurški lifting ultrazvučnom energijom! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2022.

Prije kupnje izaberite željenu opciju: HIFU 7D lice od jagodične kosti do brade ili od jagodične kosti do čela / HIFU 7D ruke ili noge ili stražnjica / HIFU 7D cijelo lice ili dekolte / HIFU 7D trbuh!

ŠTO JE HIFU 7D TRETMAN?

HIFU 7D je namijenjen za pomlađivanje i zatezanje kože i uklanjanje manjih do srednje izraženih masnih nakupina tkiva i narančine kore. 

HIFU 7D je vrlo precizan tretman koji primjenjuje ultrazvučnu energiju visokog intenziteta za isporuku energije u dublje slojeve kože na neinvazivan način. U odnosu na lasere i RF koji su dizajnirani za neposredni učinak, HIFU 7D pruža dugotrajan učinak utječući na dublji sloj kože.

Ovaj tretman isporučuje ultrazvučnu energiju visokog intenziteta usmjerenoj dubini kože i stvara toplinske lezije koje potiču preuređivanje kolagena i elastina u koži, također djeluje na podizanje tonusa mišića.

Tretman treba ponavljati jednom godišnje kada se postigne željeni efekt.

LUCE BEAUTY

Holistički pristup stavlja pojedinca u centar te uključuje njegovo tijelo, um i duh, a u svojim terapijama teži prirodnim rješenjima potpomognutim najnovijim znanstvenim dostignućima.

Dođite, obnovite dušu, uljepšajte i učvrstite tijelo...