Šarmantni obiteljski predah uz istarske čari u Novigradu! Aminess Laguna Hotel*** poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + piće uz večeru, sve za 2 osobe i za samo 999 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete u sobi s dvoje odraslih na pomoćnom ležaju do 7 godina uključeno u cijenu! Napunite pluća blagotvornim istarskim zrakom uz morske prizore... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 24.03.22.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u sobi s balkonom ili balkonom prema moru + piće uz večeru (točeno bijelo i crno vino, pivo, bezalkoholna pića, mineralna voda) + parking gratis + wireless internet, sve za 2 osobe.

Aminess Laguna Hotel 3* - OBITELJSKI ODMOR U ZNAKU AKTIVNOSTI

Na svega par koraka od plaže, Aminess Laguna nudi udoban smještaj s pregršt morskih i kopnenih aktivnosti, dok vas od Novigrada i njegovih osebujnih događanja dijeli samo 10 minuta šetnje uz obalu. Rekreativni programi i dječja animacija ovog šarmantnog hotela podjednako će zaokupiti vas i vaše mališane.

Sobe u hotelu Aminess Laguna

U hotelu Aminess Laguna dočekat će vas besprijekorno čiste sobe i suiteovi okrenuti prema prozirnom Jadranu i čudesnim borovima. Obiteljima smo za maksimalan komfor uredili prostrane sobe s povezanim vratima i udobne suiteove. Zato vam ne preostaje ništa drugo nego raspakirati kofere i opustiti se.

Restorani i barovi

Kad kušate jela hotelskog restorana Aminess Lagune, shvatit ćete zašto njegovi kuhari primaju same pohvale oduševljenih gostiju.

Sport i zabava u hotelu Aminess Laguna - TRČITE, PLIVAJTE, VESLAJTE, PEDALIRAJTE

Hotel Aminess Laguna osobito je naklonjen vama koji odmor u Novigradu želite provesti aktivno. Na moru ili kopnu. Od jutarnjeg jogginga uređenom šetnicom uz obalu do bicikliranja jedinstvenim stazama ruralne Istre, ovdje vam je sve tako blizu. Na pet minuta hoda od Aminess Lagune nalazi se i suvremena dvorana za sportske pripreme i natjecanja, kao i brojni teniski i nogometni tereni.

Napomene za djecu: dijete u sobi s dvoje odraslih na pomoćnom ležaju do 7 godina uključeno u cijenu, djeca od 7 do 14 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvoje odraslih plaćaju 25 % od ukupne cijene na licu mjesta.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 052 858 600: pon. - pet. : 08.00-16:00; sub: 08:00-15:00h.