NOVO! PROLJETNI odmor u prekrasnom Bolu na Braču uz Hotel Villu Džamonju 4*! 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka & korištenje vanjskog bazena, a sve za 2 osobe i od samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam tri opcije smještaja, udobno se smjetite i prepustite gostoprimstvu Hotela Ville Džamonja! BOL - dragulj obale ovog proljeća oduševit će Vas sunčanim danima i udovoljiti Vašim potrebama! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.05.22. do 10.06.22.

Dobrodošli u Hotel Villa Džamonja 4*

S morem ispred sebe i borovom šumom oko vas, Hotel Villa Džamonja 4* mjesto je za pamćenje. Smješteni u srcu Bola, nudimo Vam sve što želite i poželite.
Prekrasna šetnica, koja vodi do prekrasne i poznate plaže Zlatni rat, nalazi se na vašem pragu. Uživajte u vrhunskoj šetnji, okruženi bezbrojnim borovima i plažama, dok vas ljetni povjetarac rashlađuje na vašem putovanju. Hotel Villa Džamonja 4* je hotel u obiteljskom vlasništvu više od 20 godina. S našim iskustvom, želimo Vam ponuditi boravak za pamćenje. Naše gostoprimstvo i usluga su za pamćenje.

Djeca do 3 godina gratis u krevetu s roditeljima!

SMJEŠTAJ
Sve naše sobe su opremljene kuhinjom (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, aparat za kavu, hladnjak), kupaonicom (kada ili tuš kabina), s balkonom, klimom, SAT TV-om, telefonom, besplatnim WI-FI.

Deluxe studio apartman sa balkonom i pogledom na more, 24 m2

Deluxe apartman sa balkonom i pogledom na more, 40 m2

Apartman sa balkonom i pogledom na more, 30 m2

RESTORAN

Doručak se poslužuje svakog jutra na terasi pored bazena. Uzmite svoj omiljeni svježe pečeni kruh s malo cijeđenog soka od naranče i opustite se pod stablima maslina i njihovom prekrasnom sjenom.

Ukoliko niste raspoloženi za duge šetnje ili se samo želite opustiti, naš vanjski bazen i sunčalište su Vam na raspolaganju tijekom cijelog dana. Koristi se u skladu s epidemiološkim mjerama i sukladno vremenskim uvjetima.

Bol na otoku Braču

Zlatni rat je vjerojatno najpoznatija plaža na Jadranu, smještena u Bolu, na južnoj obali otoka Brača. Zbog svoje je neobičnosti i ljepote i jedan od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma. Taj fenomen je šljunčani rt (rat) dug oko tisuću metara, kojeg oplakuje čisto i prozirno more. Plaža je posebna i po tome što mijenja oblik i položaj, ovisno o vjetru koji puše.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila booking@villadzamonja.com ili putem telefona 098 193 9097.