Ekskluzivna oaza za odmor u samom srcu Istre - VILLA CAVALLINA poziva Vas na vikend odmor uz 3 dana/2 noćenja s doručkom, smještaj u sobi s vlastitom kupaonicom i 2h jahanja, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi isključivo vikendom: 11.-13.03.22.; 18.-20.03.22.; 25.-27.03.22. i 01.-03.04.22.!

Dodatne pogodnosti: besplatan parking, besplatan WI-FI + mogućnost korištenja vanjskog grilla + boravišna pristojba uključena u cijenu + posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

VILLA CAVALLINA - jedinstveno iskustvo opuštanja

Namještena i opremljena tako da pruži vrhunsku udobnost i intimnost, Villa Cavallina raspolaže privatnim bazenom, roštiljem te prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom i terasom koji su idealni za uživanje s prijateljima i obitelji.

Interijer prate smirujuće linije i boje koje odišu luksuzom i jednostavnošću. Arhitektonski vrlo zanimljiva, villa Cavallina sjajno se uklopila u rustikalnu idilu istarskog sela.

Kuća na dvije etaže ima pet luksuznih spavaćih soba s pet pripadajućih kupaonica čime je omogućena maksimalna udobnost gostiju. Prostrani dnevni boravak i blagovaonica s open space kuhinjom orijentirani su prema bazenu i velikoj terasi pružajući bajkoviti pogled i luksuzni užitak. Svaka spavaća soba te dnevni boravak su klimatizirani, a vila je opremljena bežičnim internetom, TV-om i satelitskim programima, a moderna kuhinja ima integriranu perilicu posuđa.

U cijenu uključena 3 dana i 2 noćenja u sobi s vlastitom kupaonicom + 2x doručak. Dnevni boravak i kuhinje su na zajedničko korištenje svim gostima.

Okružena pitoresknom prirodom, uređenim privatnim vrtom te natkrivenom terasom uz sam bazen, ova luksuzna vila očarat će vas lokacijom. Očarat će vas opuštenost, mirnoća i pristupačnost malog mjesta, a svakim udahom svježeg zraka upijat ćete idilu istarskog sela. 

Odmah nakon buđenja uživajte u doručku i jutarnjoj kavici uz bazen (otvoren od 01.03.), zatim se uputite na jedan od brojnih izleta u blizini, popodne se osvježite u bazenu, a večer provedite uz svjetlost svijeća upijajući idilu Istre kakva je nekada bila.

Jahanje je moguće za početnike i iskusne jahače!

U neposrednoj blizini vile Ranch Barba Tone, jedno od najomiljenijih odredišta zaljubljenika u konje. Ranch nudi pomno osmišljenu ponudu izleta na konjima, od jednosatnog ili višesatnog jahanja do istraživanja predivnih krajolika i netaknute prirode u okolici. 

Ranch Barba Tone je mjesto na kojem se može istinski uživati u druženju sa životinjama te iskusiti osjećaj slobode prilikom jahanja. U ovoj ponudi uključeno je dvosatno jahanje kroz prirodu s iskusnim vodičima. Dobrodošli su i iskusni i neiskusni jahači koji žele uživati u prirodi i doživjeti nezaboravno iskustvo jahanja.