Romantični odmor za parove u Vodicama - PROLJETNI PAKET za dvoje u Villama Imperial Vodice 3* uz 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona, kupanje, tenis, bocu vina u sobi i piće dobrodošlice...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ADULTS ONLY] Iznenadite svoju dragu osobu romantičnim bijegom u Vodice i bogatim paketom Villa Imperial Vodice... Kupon vrijedi isključivo u periodu 01.04.-25.04.2022.

VILLE IMPERIAL VODICE 3*

Hotel Imperial Vodice u svojoj ponudi ima smještaj u zasebnim objektima, uređenima u modernom stilu i idealni za smještaj i privatnost kakvu tražite. Ville su novo renovirane i uređene po najnovijim standardima, a svaka ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

Superior dvokrevetna soba uređena je u modernom i urbanom stilu, nedavno renovirana, idealna za uživanje u nezaboravnim trenucima vašeg odmora.

Uživajte u unutarnjem bazenu s grijanom vodom i održavajte kondiciju u fitnessu i prostoru za kardio vježbe!

IMPERIAL PARK HOTEL 3* smješten je u borovoj šumi samo korak do plaže, idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore.

Posjetitelji na raspolaganju imaju razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje poput fitness prostorije, teniskih terena, igrališta za djecu, zatvorenog bazena i vanjskog bazena (u ljetnoj sezoni).

U ponudi uključen najam teniskog terena i opreme u trajanju 1h!

VODICE

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.