NOVO! Prirodne atrakcije MEDULINA oduševit će Vas ovog PROLJEĆA na 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja na bazi polupansiona u Hotel Hilde - tik do mora, sve za 2 osobe i od samo 1619 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PARKING za 1 auto GRATIS! Odlično sačuvani ostaci antike stalna su meta znatiželjnih posjetitelja MEDULINA! Kuponi su iskoristivi od 20.04. do 25.06.2022.

Hotel Hilde u Medulinu**

Hotel Hilde pruža smještaj u udobnim sobama i prostranim apartmanima. Krasi nas prijatni kućni ugođaj, ukusni obroci u restoranu, besplatni otvoreni bazeni te pivski vrt.

Smješteni smo 100 m od mora, na glavnoj cesti u Medulinu, poznatom turističkom gradiću pokraj Pule na samom jugu Istarske obale u  Hrvatskoj.
S radošću ćemo ugostiti vašeg psa ili drugog kućnog ljubimca na bezbrižnom odmoru uz vas!

• Standardna soba u zelenoj zgradi, veličina 19-22 m2 + balkon 2 m2

Opremljenost: bračni krevet, običan krevet(e), klima uređaj, centralno grijanje, satelitski TV, tuš i WC, posteljina i ručnici, garderobni ormar, stol i stolice.

• Standardna soba u žutoj zgradi, veličina 21-25 m2 + balkon 3 m2

Opremljenost: bračni krevet, običan krevet(e), klima uređaj, centralno grijanje, satelitski TV, tuš i WC, posteljina i ručnici, garderobni ormar, stol i stolice.

Restoran u hotelu
Za naše goste poslužujemo doručak (8-10 sati), ručak (13-15) i večeru (17-21) u restoranu u prizemlju zelene zgrade. Na meniju nudimo jela od ribe, od morskih plodova, sa roštilja, te slatke deserte.

Vanjski bazeni
Uz zelenu zgradu smješten je otvoreni bazen. Punjen je slatkom vodom a koriste ga samo gosti hotela, besplatno. Na raspolaganju gostima će biti od kraja svibnja. Djelom je na suncu a dijelom je zasjenjen s dva 80-godišnja hrasta. Uz ogradu je voćnjak.

Medulin 
Medulin i njegova okolica bili su nastanjeni još u antičko doba. Odlično sačuvani ostaci tih civilizacija stalna su meta znatiželjnih turista u potrazi za novim znanjima i spoznajama. 

Ništa manje atraktivne nisu ni srednjovjekovne jezgre istarskih gradića kao ni bogate riznice njihovih crkvi, a za one koji vole više prirodne ljepote na raspolaganju stoji Nacionalni park Brijuni, Nacionalni park Plitvička jezera i nezaobilazni Park prirode Rt Kamenjak, smješten u samom srcu Medulin Riviere.