Proljetne boje bajne Opatije očarat će Vas na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Admiral 4* uz korištenje unutarnjeg bazena, Spa zone, sauna centra, a sve za 2 osobe i od samo 1569 kn!

56 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju! 1 dijete do 6 godina starosti sa roditeljima na osnovnom ležaju gratis te 1 dijete do nenavršenih 12 godina starosti na pomoćnom krevetu je gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 29.04.22.! Isključeni termini: 25.-27.03.22.; 05.04.22.; 11.04.22. i 15.-18.04.22.

O hotelu:

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen (14x14m), finsku saunu i fitness centar. 

Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana. 

Superior dvokrevetna soba:

Opustite se i osjećate se ugodno u klimatiziranoj sobi površine 20 m2. Prekrasna soba s balkonom i pogledom na more pružit će vam sve pogodnosti za savršeni odmor. Pravi izbor za parove ali i poslovne ljude. Soba raspolaže s kupaonicom u kojoj se nalaze kada ili tuš. Soba pruža komfor za najviše tri osobe.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen; korištenje fitnessa, spa zone i relax zone - Sauna centar (od 16 godina, sukladno raspoloživosti); besplatan Wi-Fi.

Spa zona

Za vrijeme vašeg boravka u Opatiji, Spa zona Hotela Admiral mjesto je na kojemu se možete opustiti i pomladiti. Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom te veliki fitness centar koji je opremljen modernim spravama. 

Gostima koji žele odmoriti i obnoviti energiju na raspolaganju je finska sauna. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Restorani i barovi:
Bez obzira na to želite li kompletan obrok ili samo nešto lagano, Hotel Admiral u Opatiji zadovoljit će sve ukuse. 

Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti izvrsno lokalno vino koje se najbolje sljubljuje s jelom koje ste izabrali. Tu su i kavana za manje obroke i aperitiv bar za piće prije spavanja.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

Marina Admiral
Hotel Admiral jedini je hotel s marinom u Opatiji. Sa 160 vezova i 40 mjesta na kopnu, marina Admiral je nezaobilazno mjesto za sve nautičare. Marina je potpuno opremljena, te svaki vez ima priključak za vodu i struju. Na samo nekoliko minuta hoda od centra grada, marina kategorije četiri sidra otvorena je tijekom cijele godine.