Dragulj otoka Raba za nezaboravni odmor! Provedite USKRS uz azurno more u dizajnerskoj Villi Silente na 4 dana/ 3 noćenja za 7 osoba te opuštanje u grijanom bazenu + parking, super cijena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Villa Silente namještena je i uređena visokim standardom kako bi svojim gostima pružila doista nezaboravan odmor! Kupon za ponudu vrijedi od 14.04.21. do 17.04.21.

Villa Silente je smještena na malom brdašcu u mjestu Supetarska Draga na otoku Rabu. Idealna je za boravak 7 osoba. Distancirana je od znatiželjnih pogleda i svakodnevice što garantira savršen odmor u popunom miru i tišini.

Ponuda uključuje: 4 dana i 3 noćenja u Villi Silente u Rabu + korištenje bazena s kamenom plažom, sjenice s baldahinima i velikog roštilja + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za 7 osoba. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Sadržaj: sama kuća sastoji se od 2 stana, garsonjere u prizemlju (30m2) i velikog komfornog jednosbnog stana na katu (70m2). Cijela kuća je klimatizirana i izdaje se kao cjelina.


U dvorištu kuće se nalazi bazen s kamenom plažom, sjenica s baldahinima i veliki roštilj. Kuća sadržava 3 parkirna mjesta. Wifi je osiguran i uračunat u cijenu, kao i boravišna pristojba.


Sve osnovni elementi kućanstva (ručnici, toaletni papir, posuđe, beštek, sapun...) uračunti su u cijenu i dio su naše ponude. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

O otoku Rabu
Istoimeni grad Rab nalazi se na uskom dijelu kopna koji stvara posebnu vedutu jedrenjaka s četiri zvonika što privlači brojne posjetitelje. Brojne gotičke i renesansne palače, crkbe i zvonici, rimske zidine grada, stare ulice i loža svjedoče kako je Rab bio poseban i u prapovijesna vremena. Uz grad Rab, otok ima sedam idiličnih mjesta; Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar. U svakom od tih malih sela moogu se pronaći prekrasne uvale i plaže, ali i šetnice te brojne smještajne jedinice kao što su apartmani i sobe. 

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom na telefon 098 194 5974, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail info@villa-silente.com, uz KOD i ID po primitku kupona.