NOVO! Predahnite od svakodnevnice, uživajte u pogledu na Opatijsku rivijeru uz Hotel Laurus ex Villa Kapetanović 4* na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + Spa & Relax, sve za 2 osobe i samo 1268 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do nenavršenih 6 godina starosti sa roditeljima na osnovnom ležaju gratis! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.04.22. do 29.05.22.!

O hotelu
Hotel Laurus 4* smješten je na Opatijskoj rivijeri iznad slikovitog Voloskog i okružen je bujnom vegetacijom zelenih obronaka. Ova oaza opuštanja ima spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev, a gosti mogu uživati u prekrasnoj panorami planine Učke i beskrajnog plavetnila mora.

Dodatne pogodnosti: voucher 10 % popusta u novootvorenoj kavani hotela Imperial; korištenje spa i relax zone (od 16 godina, sukladno raspoloživosti); besplatan Wi-Fi; besplatan parking po dolasku u hotel - ovisno o raspoloživosti.

Classic dvokrevetna soba   

Classic soba prikladna je za ugodan boravak do dvije osobe. Soba je klimatizirana i ima prekrasan pogled na okolno zelenilo.

Restorani i barovi

Restoran Laurus odlikuje se romantičnim ambijentom i spektakularnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Uživajte u istarskoj i mediteranskoj kuhinji koja se temelji na spoju tradicionalnog i modernog. Jela s potpisom restorana su svježa, sezonska, domaća i kreativna. Još jedna posebnost su pizze pripremljene u krušnoj peći s najboljim sastojcima.

Mogućnost večere a la carte uz dodatan popust od 15% na minimalno potrošenih 525,00 kn u restoranu Laurus (za 2 osobe, jednom tijekom boravka).

Wellness & Spa

Senses Spa nudi bijeg od svakodnevne rutine i pomlađivanje tijela i duše. Intiman i diskretan ambijent savršen je za potpuno opuštanje. Zaboravite svoje brige i uronite u mirnu atmosferu Senses Spa. Aqua Zone dizajnirana je da ponudi umirujuće i revitalizirajuće iskustvo. Uživajte u finskoj sauni, turskoj kupelji, jacuzziju, tušu s efektom tropske kiše i sobi za odmor s anatomski oblikovanim drvenim ležaljkama. 

Originalni tretmani ljepote u savršenom su skladu s mediteranskim okruženjem i u njima se koriste prirodni proizvodi za njegu kože. Širok izbor masaža pomoći će vam da se oslobodite stresa i opustite.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.