Oduševite se blagodatima CUPPING-a u kombinaciji sa MEDICINSKOM masažom od 30 ili 60 min uz stručne ruke fizioterapeuta u Salonu za masažu Opusti se u Zagrebu, već od samo 99 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si drugačiji oblik masaže i terapije! Oslobodite se bolova i zaboravite na bolove u vratu, kralježnici te nogama! Rok iskoristivosti kupona je 20.05.2022.

Masažu izvodi terapeut masaže iz škole Arimed te bacc. physioth. na Zdravstvenom veleučilištu, fakultet za fizioterapeuta.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu. Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije. Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 099 593 8178 (pisanim putem/ porukama ukoliko se zaposlenici ne stignu javiti na poziv), uz KOD i ID kupona po primitku.