NOVO! Mirna jutra sa panoramskim pogledom na more uz Hotel Štaciju u Kaštel Lukšiću! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + korištenje bicikla & parking, sve za 2 osobe i za samo 1115 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kaštela nude miran ambijent koji se savršeno uklapa u gradske povijesne crkve, uske kamene ulice i male plaže koje se isprepleću duž šetnice uz Rivu... Kupon vrijedi od 01.04.22. do 15.05.22.

HOTEL ŠTACIJA
Istražite renesansne dvorce grada Kaštela ili prošećite kroz drevne ulice grada Splita ili Trogira. Zaplivajte u tirkizno plavome moru. Saznajte više o tragičnoj ljubavnoj priči Miljenka i Dobrile. Krenite u avanturu stjenovitim padinama brda Kozjak. Ili jednostavno ostanite sa nama. 

Smještaj

Soba je opremljena krevetima visoke kvalitete za dvije ili jednu osobu, satelitskim TV, čajnikom, hladnjakom, klima uređajem, besplatnim Wi Fi, stolom, sjedalicom, ormarom za garderobu, privatnom kupaonom sa tuš kabinom, sušilom za kosu i ručnicima kao i sa odabranim toaletnim potrepštinama. 

RESTORAN

Bogato i slano, slatko ili kiselo, svježe i pikantno. U našim jelima spojeni su svi okusi Mediterana. Osušene crvene rajčice, ekstra djevičansko maslinovo ulje s otoka ili svježa riba ulovljena od strane lokalnih ribara. Vaš izbor. Samo sjedite na terasi na laganom povjetarcu i slušajte more dok mi kuhamo za vas. Neka vas naš chef Jure iznenadi kombinacijama tradicionalne i moderne kuhinje.

BAR 
Uz neizbježnu kavu, naš bar ima široku ponudu pića uključujući svježe cijeđene sokove, bezalkoholna pića, posebno odabrana alkoholna pića i sve ostale vrste pića. Posebnu pažnju, pogotovo tijekom ljetnih dana, ima naša vinska karta. Autentične lokalne vinarije su upravo jedna od ključnih atrakcija grada Kaštela. Štacija podupire proizvodnju lokalnih vina i ponosni smo što našim gostima možemo ponuditi jedinstvene sorte vina u našem baru i restoranu.

LOKACIJA

Smještena između gradova Splita i Trogira, Kaštela su okružena strmim brežuljcima sa jedne strane, i pitomim Jadranskim morem sa druge strane. U 15. i 16. stoljeću, lokalni su gospodari sagradili grad koji se sastoji od šarmantnog niza sela koja su se razvila oko dvoraca. Ono što Kaštela razlikuje od ostalih gradova, osim duge povijesti uzgoja maslina, vinove loze i mnogih drugih poljoprivrednih dobara, je sedam dvoraca koja se prostiru kroz sedam naselja idealnih za šetnju ili vožnju biciklom. Dvorac Vitturi trenutno je gradski muzej i povezan je još jednom utvrđenom kućom u blizini zbog tragične ljubavne priče između Miljenka i Dobrile, hrvatskog Romea i Julije iz 17. stoljeća. Dobrila iz kuće Vitturi se ludo zaljubila u Miljenka iz kuće Rosani, zvanog Rušinac. Ostaci te male utvrde Rušinac, Miljenkove rodne kuće, nalaze se na litici. Stara crkva iz 16. stoljeća u okolici Rušinca jedini je svjedok njihove tragične ljubavi jer su oboje pokopani unutra.