Oslobodite se stresa uz opuštajuću tradicionalnu kinesku masažu TUI NA u trajanju od 30, 60 ili 80 min + masaža lica u Platinum Bella Beauty u Rijeci, već od samo 85 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ublažava stres i vraća samopouzdanje, opušta tijelo, potiče cirkulaciju, jača imunološki sustav, regulira krvni tlak, ublažava bol, opušta muskulaturu! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 30.05.2022.

Izaberite opciju:

Opcija 1) Tui na masaža 30 min 

Opcija 2) Tui na masaža 60 min 

Opcija 3) Tui na masaža 80 min (uključuje i masažu lica 20 min)

Tui na je metoda manipulacije tijelom koja objedinjuje znanje o akupresurnim točkama kao i pokrete masaže. Cilj je uravnotežiti energiju u tijelu, jer po istočnoj tradiciji bolest nije ništa drugo nego blokada i neuravnoteženost energije u tijelu, a ta neuravnoteženost se onda manifestira i na fizičkoj razini. Određenim pritiscima i pokretima na određenim točkama duž kralježnice, vrata i glave dovodi um i tijelo u potpuno stanje relaksacije i dubokog mira!
Dobra i stručna masaža ima široki spektar djelovanja. Čini se da čudesna moć dodira mnogostruko utjeće na naše živote pružajući nam mogućnost uvida u naše fizičko i psihičko stanje.