NOVO! Ugodite svojim osjetilima ovog PROLJEĆA uz Plitvice Village Hotel - 3 dana/ 2 noćenja s doručkom uz privatno korištenje wellnessa, sportski sadržaj, parking, a sve za 2 osobe i od samo 1349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja! U cijenu je također uključeno korištenje dječjeg igrališta, multi sport terena (tenis, košarka, mali nogomet), mini golf teren! Kupon vrijedi do 31.05.2022.

Plitvice Village Hotel 

Brigu o vašem ugodnom boravku prepustite nama, a savjete i prijedloge aktivnosti ili druženja potražite na recepciji i u zajedničkom salonu za druženje. Naše aktivnije goste oduševit će teren za tenis, odbojku, košarku i rukomet te igralište za mini golf, dok najmlađi mogu uživati na dječjem igralištu i sanjkalištu. *Bicikli će biti dostupni tek od 15.04., bazen ne radi trenutno.

Korištenje saune i jacuzzija 1,5h vip private zona!

U vrućim, ljetnim danima osvježenje možete potražiti u vanjskom bazenu, a ljekovitu moć sunca i D vitamina na terasi za sunčanje. Za opuštajuće zimske trenutke birajte saunu i jacuzzi.

SMJEŠTAJ
Dvokrevetna soba
Sadržaji: TV, klima uređaj, minibar, pomoćni ležaj, tuš kada, Wi-Fi
Površina: 15-21m²
Vrsta Kreveta Bračni ili 2 odvojena kreveta

Suite s kaučom
Sadržaji: TV, Klima uređaj, minibar, pomoćni ležaj, tuš kada, Wi-Fi
Površina: 33m²
Vrsta kreveta bračni ili 2 odvojena kreveta, kauč na rasklapanje

Djeca GRATIS - ukoliko spavaju u istom krevetu ili dajemo mali sklopivi krevetić.

Aktivnosti unutar hotela • Mini golf tren • Dječje igralište

• Vožnja biciklom - istražite okolicu označenim biciklističkim stazama • Multisport teren - na svježem zraku zaigrajte tenis, nogomet, košarku ili rukomet (iznajmljivanje rekvizita) • Bazen - osvježenje za ljetne dane • Sauna - Vaša omiljena zdrava navika s pogledom na planinu. Potrebna prethodna rezervacija • Jacuzzi - opuštanje i ugoda u svako doba dana • Sanjkalište - najbolja zimska zabava za cijelu obitelj

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba s Hotelom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, obavezna rezervacija termina i sobe putem e-maila: info@plitvice-village.hr ili na tel: 0913633299.