Odmor za dušu uz jedinstvenu prirodu... Predah na 3 dana/ 2 noćenja u modernoj Villi Pinus u Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na Krku za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 god., samo 1069 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomno dizajniran za Vaš potpuni odmor i udobnost... Dobrodošli u Aminess Gaia Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna... Kupon se može iskoristiti isključivo do 22.04.2022.! Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina!

Aminess Gaia Green Villas je resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora.  Za goste vila pripremamo odmor prilagođen njihovim željama kroz gastronomske, sportske, animacijske i slične sadržaje.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u Villi Pinus + posteljina i ručnici + završno čišćenje + trošak plina, vode i struje + korištenje fitnessa u hotelu Aminess Magal + besplatni wi-fi, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 godina.

Aminess Gaia Green Villas stvorene su da posjetiteljima omoguće jedinstvenost i intimnost odmora, neovisno o broju posjetitelja, dok njihov dizajn predstavlja unikatan i inovativan pristup povezivanja arhitekture i pripadajućeg okruženja u zajedničku cjelinu koja u potpunosti redefinira pojam odmora kakav do sada poznajemo.

Tailor made iskustvo odmora

Za potpuni doživljaj destinacije i maksimalno uživanje i odmaranje, odabrali smo usluge koje će Vaš odmor na otoku Krk učiniti nezaboravnim! Doznajte zanimljivosti o kvarnerskim otocima, odmorite se uz jutarnje vježbe na terasi vile, okusite mediteransku kuhinju...

Jednostavnost uređenja i suvremeni dizajn za jedinstven odmor...

Vile za 2 do 8 osoba - Bar & Gastro 100 m od lounge bara i restorana - 50 metara od mora - u šumi uz samo more - 10 km od aerodroma - privatan parking - 80 Vila u 4 osnovna tipa.

Mogućnosti korištenja obroka: doručak – 64,00 Kn; večera: 173,00 Kn, plaćanje na licu mjesta. Doplata za Uskrs 15.-18.04. (odlazak) = 114,00 Kn/noć (u ograničenom broju), plaćanje na licu mjesta.

Villa Pinus

Dolazite li sa obitelji, no maštate o pametno razrađenom smještaju koji ima odvojen kat za spavanje i relaksaciju? Vile Pinus zadovoljiti će sve vaše želje po tom pitanju.

Dvije spavaće sobe nalaze se na prvom katu, dok je u prizemlju na raspolaganju sve potrebno za kvalitetan odmor. Ime dolazi od latinskog naziva za bor. Bor je visok te postoje razne vrste borova koji su rasprostranjeni po cijelom otoku. S obzirom da ovih vila ima najviše te su na kat, nose upravo ime po boru.

Veličina: 2 kata x 25m2 + 15m2 terasa

2 spavaće sobe + dnevni boravak + kuhinja (mikrovalna, kuhalo za vodu, aparat za kavu) + 1 kupaonica s tušem (sušilo za kosu) + 1 WC + posteljina i ručnici + klima uređaj + TV/SAT + telefon + Wi-fi, privatni parking

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti sa KODOM kupona u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 052 858 600 ili na mail: kuponi@aminess.com (poslati i kôd kupona).