Provedite blagdanske dane u Umagu! Gardan Palace Resort ovog USKRSA očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja uz slatko Uskrsno iznenađenje i boca pjenušca, sve za 4 ili 6 osoba...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite blagdanske dane opušteno! Ovisno o odabranoj opciji kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba! Kupon vrijedi isključivo od 15.04.22. do 18.04.22.

Ponude uključuju: noćenja u standard ili premium apartmanu s terasom (ovisno o izabranoj opciji/ besplatni upgrade u apartman više kategorije sukladno raspoloživosti) + poklon dobrodošlice - slatko Uskrsno iznenađenje i boca pjenušca u apartmanu na dan dolaska + besplatan parking u garaži resorta + besplatan WI-FI u sobi.

Garden Palace Resort

Nenadmašna lokacija resorta tik uz more, na samom gradskom šetalištu, iz kojeg se pruža nezaboravan pogled na umaški zaljev i marinu, odlična je polazišna točka za istraživanje čari Istre. 

O resortu:
Otkrijte čari Istre i boravite u moderno uređenim apartmanima Garden Palace Resorta u Umagu. Na svega par minuta vožnje posjetite poznate vinarije, proizvođače vrhunskih sireva ili pak svjetski poznatih maslinovih ulja i uživajte u degustacijama. Istražite vrhunske restorane i konobe te iznenadite svoja nepca u gourmet oazama istarskog poluotoka.

Tijekom uskrsnih blagdana uživajte u bogatoj ponudi prigodnih menija i lokalnim delicijama u restoranu San Pelegrin u sklopu Garden Palace Resorta po nenadmašnim cijenama! (nije uključeno u ponudu)

U sklopu resorta se nalaze: recepcija (0-24)), prostrana vanjska terasa s jedinstvenim pogledom na zaljev i marinu, klima u svakoj smještajnoj jedinici, sef u svakoj smještajnoj jedinici, SMART TV u svim apartmanima, besplatan Wi-Fi, dječji krevetić (na upit i ne naplaćuje se), parking.

 

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.

Za sve one željne aktivnog odmora, zaigrajte partiju tenisa na obližnjim teniskim terenima ili se biciklom uputite na neke od brojnih biciklističkih staza prilagođenih kako za ležerne rekreativce, tako i za profesionalce. S povjerenjem se obratite našem osoblju na recepciji resorta za sve detalje i pomoć pri organizaciji.