NOVO! Nezaboravni OBITELJSKI odmor uz Rajsku plažu na Rabu - San Marino Sunny Resort by Valamar 3*! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + gratis parking, već od samo 998 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi od 27.04.22. do 21.05.22. za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili za 2 odrasle osobe i 3 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj opciji! (rasprodani termini: 03.-13.05.)

OBITELJSKI ODMOR UZ RAJSKU PLAŽU NA OTOKU RABU
Želite li svojoj obitelji priuštiti odmor za pamćenje, rezervirajte smještaj u jednom od pet hotela u sklopu San Marino Sunny Resorta by Valamar u Loparu blizu čuvene pješčane Rajske plaže. Ova plaža dugačka čak 1,5 km jedna je od najvećih na Jadranu, a zbog plitkog toplog mora idealna je za obitelji s djecom.
Imat ćete na raspolaganju zajednički restoran s uslugom buffet doručka i večere. 

I djeca i odrasli uživat će u obilju sportskih i zabavnih sadržaja na plaži i opuštajućim trenucima na terasi aperitiv bara uz bogat večernji program.

Standard trokrevetna soba (Veli Mel)

Balkon, spojeni krevet + sofa, max. 3 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija.

Junior obiteljski Suite s balkonom (Lopar/Plaža)

Balkon, spavaća soba, dnevna soba s kaučem na razvlačenje + sofa, max. 4 - 5 osoba, kupaonica s tušem, klimatizacija.

SPORT I REKREACIJA 

San Marino Sunny Resort by Valamar nudi obilje sportskih i rekreativnih sadržaja za vaš aktivan boravak - od sportova na vodi, ronjenja do nogometa, rukometa i tenisa. 

Pješčana podloga na plaži idealna je za odbojku ili nogomet na pijesku, dodavanje frizbijem ili picigin u moru. A želite li upoznati prirodne ljepote Lopara, zanimljivu floru i zadivljujuće morske uvale, unajmite bicikl i krenite duž 20 km loparskih staza i putova.

RESTORANI I BAROVI 

Svi gosti San Marino Sunny Resorta by Valamar imaju na raspolaganju uslugu polupansiona u zajedničkom hotelskom restoranu koji nudi ukusan buffet doručak i večeru. 

U prizemlju restorana nalazi se aperitiv bar i prostrana terasa, a gostima je na raspolaganju i lobby bar u Plaža Family Hotelu. Uz Rajsku plažu u blizini resorta očekuje vas još cijeli niz barova i restorana s ljetnim terasama i večernjim programom. Centralni restoran San Marino Sunny Resorta by Valamar nudi bogat buffet doručak i večeru gostima svih pet hotela u resortu. 

Dok vaši mališani uživaju u svojim omiljenim jelima, vi možete opušteno kušati razne specijalitete mediteranske i internacionalne kuhinje u ponudi.