Puder obrve - sinonim za prirodan izgled obrva i pravi oblik prilagođen vašem licu! Ne propustite ponudu puder obrva s uključenom korekcijom u Beauty Labu u Zagrebu za samo 890 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaki dan se budite sa savršenim obrvama, a puder obrve su idealno rješenje zda biste izgledali prirodno i istaknuli svoju ljepotu! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2022.

Što su puder obrve?

Puder obrve predstavljaju jedinstven i revolucionaran postupak izvođenja mikropigmentacije prilikom kojeg se pigment uz pomoć aparata aplicira u gornji sloj kože. Konačni rezultat tretmana su lagano osjenčane obrve koje ostavljaju jako nježan i prirodan efekt.

Tehnika  se izvodi tako da se točkice apliciraju od tamnije prema svjetlijoj nijansi čime se postiže efekt stapanja pigmenta sa tonom kože.

Puder tehnika pomaže pri prekrivanju stare izblijedjele trajne šminke i Microbladinga, također  ako se radi o bilo kakvoj korekciji boje. Ono što volimo kod ove tehnike je što odgovara svima i što je nježna za kožu. Polutrajna šminka za obrve pomaže u stvaranju prirodno besprijekornog izgleda, a čak i kada izblijedi, daje suptilan završetak vašim obrvama. To mijenja svakodnevnu rutinu i život tolikih klijenata.

Da li je tretman puder obrva bolan?

Tretman je po mišljenju mnogih klijenata bezbolan. "Powder Effect"tehnika iscrtavanja obrva je najmanje invazivna. Prilikom rada nema krvarenja niti dugoročnog crvenila kože. Za vrijeme tretmana koristi se anestetik koji moguću bol svodi na apsolutni minimum.

Zašto puder obrve?

Puder obrve su obrve u koje ćete se zaljubiti jer su one u skladu sa vašim licem, boja je rađena po želji, pa nisu previše tamne. Iz raznih razloga mnoge žene ostaju bez obrva i prisiljene su ih crtati svaki dan. Neki klijenti se žale na rijetke, stanjene obrve, ali i onima s gustim obrvama teško ih oblikuju na pravi način. Ako ste umorni od crtanja i iscrtavanja obrva svako jutro isprobajte inovativne Puder  obrve.

Koliko traju rezultati?

Kada su puder obrve u pitanju, koliko će trajati rezultat ovisi od vašeg tipa kože, ali one prosječno traju od 1-2 godine. U međuvremenu možete ići na korekciju ukoliko smatrate da oblik nije u skladu sa Vašim željama ili bi željeli da budu tamnije i deblje. 

O Beauty Labu

Martina je certificirana za naprednu metodu puder obrva i trajne šminke. Svoje vještine je stekla kod najboljih kozmetičkih tattoo umjetnika. Certificirana od strane Dela Vega i Adaktar akademije. Martina ne  prestaje učiti i osvježavati svoje vještine kako bi svojim cijenjenim klijentima pružila najnovije dostupne tehnike i znanja. Njezina trajna šminka ističe karakter svakog pojedinca jer uspijeva otkriti njihovu pravu osobnost prema njihovoj anatomiji i zlatnom omjeru.