Razglednica iz Cavtata! Proljetni ili rani ljetni odmor uz 2 ili 3 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe u Remisens Hotelu Epidaurus 3* blizu Dubrovnika uz animacijski program, od samo 1619 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete od 2 do 12 godina s 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju gratis! Opuštena obiteljska oaza, u mirnoj uvali Tiha, a opet nadomak gradskih zbivanja Cavtata, savršena je destinacija za idealan obiteljski odmor. Kupon za ponude 1 i 2 vrijedi od 06.05.22. do 10.07.22. Kupon za ponude 3 i 4 vrijedi od 29.04.22. do 06.05.22.

O hotelu

Remisens Hotel EPIDAURUS*** (ex Smart Selection Hotel Epidaurus All Inclusive) smješten je na samoj plaži u prekrasnoj uvali Tiha. 

Iz hotela se pruža spektakularan pogled na kristalno čisto more Dubrovačke rivijere. Nalazi se svega jedan kilometar od slikovite srednjovjekovne jezgre grada Cavtata, što ga čini savršenim izborom za goste koji traže odmor i opuštanje, nedaleko gradskih zbivanja. Probudite se uz šum valova u nježnom zagrljaju mediteranskog podneblja. 

SMJEŠTAJ

Sve su sobe u potpunosti opremljene kako bi se gosti u njima osjećali udobno i komforno kao i kod kuće. Sobe su prostrane te posebno opremljene za obitelji s djecom. Hotel je predodređen za miran odmor kako bi cijela obitelj mogla uživati  u blagodati prirodnih ljepota uvale Tiha. Opremljenost: LCD TV, klima, sušilo za kosu, Wi-Fi.

Restorani i barovi
Remisens Hotel EPIDAURUS se može pohvaliti vrhunskim kuharima koji samo za Vas pripremaju najbolje specijalitete hrvatske gastronomije. Hotel nudi široki spektar jela od hrvatskih do specijaliteta internacionalne kuhinje. 

• Buffet Restoran
Hotel se može podičiti novouređenim restoranom i raznolikim buffetom s reprezentativnim jelima hrvatske i internacionalne kuhinje koja će zasigurno impresionirati goste Remisens Hotela EPIDAURUS. U sklopu restorana za najmlađe goste nalazi se dječji kutak, pizza i pasta station te stolovi i stolice prilagođeni uzrastu djece.

• Lobby bar
U ovom kutku hotela gosti mogu uživati u opuštenoj atmosferi i velikom izboru domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića i ostalih napitaka. Bar je otvoren od 17:00 do 23:00 sata.

All Inclusive: doručak (buffet stol s izložbenim kuhanjem), ručak (buffet stol s show cookingom), međuobrok (čaj, kava, sladoled, kolač, keksi), večera (buffet stol s show cookingom). Asortiman pića poslužuje se svakodnevno od 10:00 do 23:00 h, a sastoji se od: topli napitci (kava, čaj,..), hladni napitci (točena voda, sokovi,...), točeno pivo i vino, alkoholna pića (votka, džin, rakija, viski, sva domaća proizvodnja).

Zabava, sport i animacija
Igre u bazenu, izleti na plažu ili sportska događanja. To su samo neke od aktivnosti koje za sve članove obitelji organizira hotelski tim animacije kako bi svi mogli uživati u razonodi i zabavi za vrijeme odmora u hotelu. 

Profesionalni tim hotela organizira izlete na plažu, igre na bazenu i sportske aktivnosti za goste svih uzrasta, tako da djeca i odrasli mogu maksimalno uživati u svom odmoru u Cavtatu.  

Bogata ponuda uključuje i animaciju za djecu te animacijski večerni program! GRATIS parking!

Mini club za djecu.

Sportske aktivnosti: stolni tenis, boće, odbojka na pijesku, košarka, a  uz nadoplatu - banana boat, ronjenje, pedaline, tenis, satovi tenisa, water ski (vanjski suradnik).

Animacijski večernji program i večernja zabava.

Bazeni i plaže
Bazeni: 2 vanjska bazena 220 m2, dječji bazen 32 m2, ležaljke i suncobrani (prema raspoloživosti), vrt uz bazen 900 m2.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 099 6489083. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona: toni.ljubisic@remisens.com.