Zapustite se u sunčani PROLJETNI odmor na Krku u Kampu Omišalj na 3 dana/ 2 noćenja u luksuznim mobilnim kućicama za do 4 osobe i 2 djece do 12 g. + gratis mini golf, pogodnost i samo 959 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzan odmor u prirodnom okruženju samo su neki od razloga da posjetite otok Krk i novouređeni kamp Omišalj, na Vama je samo izabrati vrstu smještaja i uživati u sjajnom proljetnom odmoru! Kupon vrijedi od 25.04.22. do 31.05.22.

KAMP OMIŠALJ

Na samu obalu mora nedaleko povijesnog gradića Omišlja u mirnu, ali životopisnu uvalu Pušća smjestio se kamp Omišalj koji se prostire na 8 ha mediteranskog raslinja.

U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 12 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT - TV, besplatan mini golf, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet.

S kopna – preko Krčkog mosta; s mora – brodovima u luke te trajektima u pristanište Valbiska; iz zraka – avionom u zračnu luku Rijeka kod Omišlja – doslovno svi putevi vode na Krk. Upoznajte čari otoka, posjetite tisućljetne spomenike, muzeje i galerije...

Mobilna kućica Gold
Mobilne kućice Gold, površine 34,40 m2, nalazi se 70-100m od mora. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. Sadržaj: dvije odvojene spavaće sobe s kupaonicama, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, prostrana natkrivena terasa, klima uređaj, kućni ljubimci su dozvoljeni.

Prije kupnje kupona obavezno provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu.

U kampu su svi objekti otvoreni – restoran Maris, konoba Timun, market.

Ponuda je dostupna do prodaje dodijeljenog kontingenta, uz obaveznu najavu na omisalj.sales@hadria.biz ili broj telefona +385 51 588 637. Rezervaciju je moguće ostvariti jedino uz slanje ID i koda kupona mailom, a pri prijavi gost je dužan predočiti kupon.