Počastite se WELLNESS & SPA DAY u Hotelu Ola 4* u Segetu Donjem kraj Trogira - razne vrste sauna, unutarnji i vanjski infinity bazen na krovu hotela, masaža leđa 25 minuta, čaj... 190 kn/osobi!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti od 09:00 do 18:00 sati. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2022.

HOTEL OLA 4*

Jedinstven spoj odmora, aktivnosti za tijelo i um te prirodnih ljepota nalazi se pod krovom Hotela Ola koji će vas oduševiti svojim pristupom i ponudom jednako atraktivnom u svim sezonama. 

Uz pogled koji oduzima dah i s kojim se svako jutro budite Hotel Ola svoju filozofiju temelji na konceptu životnog stila koji vam omogućava da živite moderno i u skladu s prirodom. S određenim odmakom od užurbane svakodnevnice i pomakom ka tradicionalnoj prehrani i metodama opuštanja boravak u hotelu Ola osigurava jedinstven odmor.

Wellness & Spa day - korištenje saune (parna kupelj, finska sauna, infracrvena sauna), bazena (unutarnji i vanjski infinity bazen na krovu hotela), masaža leđa u trajanju 25 minuta i čaj!

Umiriti um, tijelu pružiti toliko potreban odmor i odgovarajuću aktivnost te povratiti izgubljenu energiju – nije tako teško kako se na prvi pogled. S namjerom da u svojim gostima probudimo osjećaj nove i svježe energije, s vrhunskim stručnjacima smo osmislili programe temeljene na fizičkim, psihološkim i nutricionističkim principima te vam na taj način omogućili cjelovito iskustvo regeneracije.

Prepustite se Olinom valu pozitivne energije, otkrijete nove krajolike i naučite kako njegovati tijelo i duh - jer prava ljepota dolazi dolazi iznutra, a rezultat je znanja, dosljednosti i samo malo truda.