Koža će Vam biti zahvalna na regeneraciji! Brinite o licu uz Bio Creator by Bioklinik u Zagrebu koji otkriva PEPTIDNE NITI u paketima sa RF + UZV špatula ili HIFU + RF, uz do 61% POPUSTA...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najnoviji svjetski hit na čak 2 lokacije u Zagrebu za predivnu kožu bez bora... Kupon se može iskoristiti do 15.05.2022.

Odaberite željenu opciju:

Opcija 1) safirni piling + ultrazvučna špatula + masaža lica + radiofrekvencija lica + 10 peptidnih niti + kolagenska maska.

Opcija 2) safirni piling + ultrazvučna špatula + masaža lica + radiofrekvencija lica + 10 peptidnih niti + kolagenska maska + hifu lica.

Više o peptidnim nitima pogledajte u videu: https://www.facebook.com/watch/?v=649573446153924

HIFU je već duže vrijeme vodeći tretman u borbi protiv opuštene kože tijela, uz to je potpuno bezbolan i pruža odlične rezultate. Svježe i pomlađeno lice bez promjene u fizionomiji te bez rizika po zdravlje i izgled kože, danas je moguće na prirodan način ostvariti uz pomoć revolucionarnog uređaja HIFU. Mikro i makro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, koji se već 50 godina koristi u medicini, našao je primjenu u kozmetici.

Radiofrekvencija lica je brz tretman, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice!