NOVO! U mirnom primorskom mjestu gdje se možete odmoriti i opustiti! OTVORITE LJETNU SEZONU u DUGOJ UVALI očekuju Vas apartmani Unije uz 4 dana/ 3 noćenja za 4 ili 5 osoba, već od samo 1125 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi su iskoristivi od 10.06. - 03.07.2022.!

Apartmani Unija Duga Uvala obiteljski su posao, posvećen pružanju najboljeg mogućeg doživljaja po pristupačnoj cijeni. Imamo jedne od najboljih i najvećih apartmana u Dugoj Uvali zbog toga što smo obnovili i remodelirali naš objekt tijekom zadnje renovacije. 

Konstantno rastemo, a svake godine uvodimo nove usluge i pogodnosti – također, u nekim od naših apartmana dozvoljavamo male kućne ljubimce. Osim turističke usluge, nudimo i usluge recepcije za poslovne korisnike; čuvanje ključeva, dočeka gostiju i čišćenja vaših apartmana.

Naša je obitelj iz Hrvatske i radi u turizmu preko 20 godina. Pratimo najnovije trendove u gostoprimstvu i educiramo se o novim metodama. Kao obitelj, volimo i sami putovati. Naši se apartmani nalaze u mirnom primorskom mjestu gdje se možete odmoriti i opustiti. 

Duga Uvala ima nekoliko lijepih plaža, sportskih terena i restoran. Ako vas zanima razgledavanje gradova, Pula i Rovinj udaljeni su oko 30 minuta vožnje.

LADONJA ČETVEROKREVETNI APARTMAN
Uređen za četiri osobe, ovaj apartman srednje veličine ima privatni ulaz. Osim toga, ima i klima uređaj, ploče za kuhanje, privatnu kupaonicu te balkon s pogledom na more. (42m2; 4 osobe).

ULIKA PETEROKREVETNI APARTMAN
Naš najveći apartman nudi dodatan prostor koji možete koristiti za udobnost, ili dovesti još ljudi. Također, ima odvojenu spavaću sobu i potpuno opremljenu kuhinju. (50m2; 5 osoba).

DUGA UVALA
Od četiri uvale u istočnoj Istri, Duga Uvala je daleko najljepša. 

Nalazi se u blizini Pule i Rovinja te je okružena mediteranskom vegetacijom i plažama koje oduzimaju dah. Duga Uvala je idealno turističko mjesto na Jadranskoj obali.