Korištenje klime i boravišna pristojba su uključeni u cijenu! Sutoni i zore pod kraj ljetnih vrućina neprocjenjivo su iskustvo! Kupon se može iskoristiti do 10.07.2022.

Apartmani Happy i Ana nalaze se u Kruševu Meka Draga, neposredno do mora (70 m) te nude opremu za roštilj i pogled na more.

APARTMANI
Uključuju terasu s pogledom na vrt, TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje, dobro opremljenu kuhinju i vlastitu kupaonicu s tušem. Također sadrže pećnicu, toster i kuhalo za vodu.

Mlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu, a tu je i vrt u kojem se možete opustiti. Osiguran parking u dvorištu.

Prije kupnje kupona provjeriti raspoložive termine s apartmanima Tragos Lemon tree isključivo na mail tragoslemon@gmail.com. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina i apartmana uz KOD i ID kupona na broj 098 486 613 ili mail ipodgorski111@gmail.com!

OKOLICA

Meka draga je zaselak I plaža u mjestu Kruševo. Plaža koja je više od plaže, mjesto na kojem možete provesti čitav svoj odmor. Mjesto bogato mirom, opuštanjem i romantikom, mjesto ugode kakvo dugujete svojem umornom tijelu i duši koja treba počinak baš u ovakvom raju. Ovdje imate pogled na sve, Novigradsko more te ušće i kanjon Zrmanje. Voda je ovdje modra s finim nijansama zelene, bistra poput dragulja. Meka Draga je ujedno i mjesto otkud možete otputovati na jednodnevne izlete u nacionalne parkove – Krka, Paklenica ili Plitvička jezera.

Rijeka Zrmanja

Rijeka Zrmanja jedina koja stazu za kajak/rafting ima iznad hidroelektrane tako da vodostaj varira! U slučaju visoke vode ide se raftovima ali u slučaju niskog vodostaja ide se kajacima! ​Upravo je razina vodostaja razlog zašto Zrmanju zovu Ljepotica i Zvijer! 

Kao što znate, vodostaj ovisi o nizu faktora kao što su kiša ili snijeg. Upravo iz tog razloga, aktivnosti na gornjem toku rijeke Zrmanje ovise o vodostaju te je vodostaj taj koji određuje idemo li na kajak ili rafting. ​