U cijenu uključeni boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi za 12 osoba, od 22.06. do 25.06.2022.

House Panorama smještena u Zečevu Rogozničkom 250m od plaže, idealna je za 12 osoba.

Nudi 5 spavaćih soba, privatni bazen, namještenu terasu i Wi-Fi. Sve sobe imaju satelitsku tv i klimu. Dnevni boravak je savršen za opuštanje nakon dana na suncu. Sklupčajte se na udobnoj sofi i uživajte u dobroj knjizi. 

Kuhinja je dobro opremljena za kuhanje vaših omiljenih jela. Smješten u mirnom i vrlo tihom okruženju, s panoramskim pogledom na more i otoke koji oduzima dah, nudi vam savršeno mjesto za odličan odmor.

Položaj posjeda pruža vam jedinstven panoramski pogled na otvoreno more i otoke. Netaknuta priroda, kristalno čisto more i dašak luksuza jedno su od stvari koje možete pronaći u našoj kući. Mjesto je mirno i idealno za odmor i opuštanje.

Gostima je na raspolaganju privatni bazen s kontroliranom temperaturom i hidromasažom, sjedeća garnitura za 14 osoba u vanjskom prostoru sa pogledom, sunčalište 70m2 s prostorom u hladu i roštiljem te odvojenom blagovaonom s dva velika stola za 16 osoba.

Kompletan vanjski prostor s bazenom od 140m2 i 5 spavaćih soba s balkonima, 3 kuhinje i blagovaonice, 5 kupaonica i 1 dnevnim boravkom te privatnim parkingom namijenjen je isključivo gostima koji rezerviraju kuću za odmor.