Novi borac u misiji otapanja masnog tkiva, redukcije celulita i mršavljenja - ZERONA 6D HLADNI LASER! Izaberite 5 ili 10 tretmana u trajanju 30 ili 60 minuta u Beauty Centru Callisto u Puli!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zerona tretmani su 100% neinvazivni jer se provode sa low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću! Kupon vrijedi do 31.08.2022.

ZERONA hladni laser najučinkovitija je neinvazivna alternativa kirurškoj liposukciji, ne zagrijava tkivo pa se može koristiti i kod osoba koje imaju ograničenja u korištenju nekih drugih metoda mršavljenja. Zbog svoje izuzetne učinkovitosti na otapanje masnog tkiva, smanjenje obujma, redukciju masnih naslaga i celulita bez nuspojava, Zerona laser trenutno je jedan od najpopularnijih tretmana u cijelom svijetu a zbog svojih svojstava proglašen je najboljim i najučinkovitijim neinvazivnim laserom na svijetu za redukciju obujma i masnih naslaga.

Posjeduje certifikat sigurnosti i kvalitete te se u čak 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji učinkovito smanjuje obujam tijela te eliminira celulit na ciljanim područjima. Hladna laserska zraka prodire do masne stanice stvarajući poru na njenoj membrani koja se tada stanjuje i otvara istovremeno laserska zraka razbija pohranjene trigliceride unutar same masne stanice i pretvara ih u tekuće stanje slobodnih masnih kiselina i glicerola. Kao takva emulgirana masnoća prolazi kroz otvorenu poru na membrani i izlazi iz stanice. Nakon toga masnoća se prirodno putem našeg limfnog i mokraćnog sustava izlučuje iz tijela bez ikakvog negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida u krvi, te ju također metabolizam tijela koristi kao energetsko gorivo i troši 4 puta brže.

Nema potrebe za korištenjem anestezije kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema i lijekova protiv boli. Tretman je potpuno bezbolan i ne zahtjeva vrijeme oporavka a laserska zraka isključivo djeluje na masne stanice nema utjecaja na ostalo tkivo, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti.

Za najbolje rezultate preporuka je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), zdrava prehrana (izbjegavati prženu i slatku hranu), blaga tjelesna aktivnost u trajanja od najmanje 30 minuta dnevno (poput hodanja), ne konzumirati alkohol i minimalno kofein (jer usporavaju limfni sustav što može smanjiti rezultate). Preporuka je 6-12 tretmana unutar 2-4 tjedna po mogućnosti svakih 2-4 dana za optimalne rezultate. Jedan tretman traje 30-60 minuta (20-30 minuta svaka strana). Ako se tretira recimo samo područje trbuha, a ne i oko cijelog pojasa onda će tretman biti samo sa prednje strane, što znači 20-30 minuta.

Tretman ne preporučamo osobama koje imaju bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantaciju organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove. Tretman se također ne preporuča osobama koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti, hepatitis A, B, C.