NOVO! Mir koji zaslužujete! Istražite prekrasne Petrčane ovog LJETA i obnovite energiju na 4 dana/ 3 noćenja na bazi doručka u udobnom Pansionu Pirat, a sve za 2 osobe i već od samo 1575 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite smještaj u sobi bez ili sa balkonom i uživajte u jedinstvenom odmoru. Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 26.06.22. do 31.07.22.

Pansion Pirat smješten je tik do šljunčane i stjenovite plaže. Sve su sobe pansiona Pirat jednostavno uređene i klimatizirane, a imaju podove obložene keramičkim pločicama, TV i vlastitu kupaonicu. Pojedine smještajne jedinice uključuju balkon sa stolom i 2 stolice.

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom, 15 m²

Opremljenost: vlastita kupaonica (tuš kabina, WC), ručnico, toaletni papir, garderoba ili ormar, TV, radio, kuhalo za vodu.

Dok se na najvišem katu kuće nalazi krovna terasa od 10 metara koja gleda na more i nova zajednička kuhinja koja je u potpunosti opremljena kuhinjskim ueđajima, poput perilice suđa, pećnice, mikrovalne, kuhala za vodu…itd.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 099 257 9920 ili info@velcek-tours.com i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: info@velcek-tours.com, uz KOD i ID kupona.