Ljetna sezona na najsunčanijem jadranskom otoku - Fontana Resort u Jelsi na Hvaru poziva Vas na 3 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe i 2 djece do 12 godina, uz bazene, live music, animaciju...

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 11,99 godina u krevetu sa roditeljima boravi GRATIS, drugo do 11, 99 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti od 09.07. do 31.08.2022.

Fontana Resort dio je najvećeg hotelskog kompleksa u Jelsi, smještenog na rubovima grada Jelse te između borova jelšanske terasaste uvale. Odmaralište Fontana savršen je izbor za turiste koji traže opušteno utočište u mirnom, odvojenom i intimnom imanju s pristupom moru i vlastitom plažom, dok su još uvijek u blizini centra grada, lokalnih trgovina, restorana i klupske scene.

Hotelsko naselje Fontana u mjestu Jelsa na otoku Hvaru, samo 30 km od mjesta Hvar i 12 km od mjesta Stari Grad, ima 2 zvjezdice, paviljonskog je tipa.

Ima 77 renoviranih i 48 standardnih soba (WC, tuš/kada, telefon, SAT- TV, balkon/terasa) i 64 apartmana (2,3,4 i 6 ležajeva, opremljena kuhinja, kupaonica, telefon, balkon/terasa). 

Ponuda uključuje 3 ili 7 noćenja na bazi buffet doručka + korištenje 2 vanjska bazena sa morskom vodom + korištenje fitness centra + live music + animacija za djecu!

DVOKREVETNA COMFORT SOBA SA FRANCUSKIM BALKONOM

DVOKREVETNA COMFORT SOBA SA TERASOM

DVOKREVETNA CLASSIC SOBA SA BALKONOM

Gostima su na raspolaganju aperitiv bar, animacija i terasa sa živom muzikom navečer, taverna, restoran, fitness soba, 2 otvorena bazena s morskom vodom (jedan dječji) i kupalište ispred naselja.