[15.-18.07.] ULTRA LAST MINUTE za vrhunsko ljetovanje u Vrsaru i uživajte u Resortu Belvedere 4* by Maistra - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i korištenje bazena, animacijski program...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Boravak 1 djeteta do 11,99 godina u sobi GRATIS! Kupon vrijedi u terminu: 15.07. - 18.07.2022.

U ponudi uključeno i korištenje vanjskog bazena i tobogana na bazenu te korištenje ležaljki i suncobrana na bazenu prema raspoloživosti!

RESORT BELVEDERE VRSAR ISTRA

Vrhunski uređene 134 dvokrevetne sobe i 176 apartmana okruženi su lijepo oblikovanim vrtom i podijeljeni u 16 paviljona koji se penju uz blagu padinu, otvarajući prekrasan pogled na vrsarski arhipelag.

Moderni apartmani i sobe uspinju se uz blagu padinu, nudeći tako prekrasan pogled na vrsarski arhipelag, a udaljeni su tek nekoliko minuta hoda šetnicom uz more od Vrsara. Naselje nudi spektakularni bazen, sportove na vodi, bicikle za istraživanje okolice te čitavu paletu sportova u obližnjem sportskom centru.

U cijenu uključeni i ranija prijava i kasnija odjava ovisno o raspoloživosti, Wi-Fi Internet i vanjski parking!

Iz elegantnih SUPERIOR DVOKREVETNIH SOBA S BALKONOM pruža se sjajan pogled na Vrsar i obližnje otoke ili park. Veličine je 21 - 29 m2, ima dva povezana ili odvojena kreveta, kupaonicu s tušem ili kadom, klima uređaj, telefon, hladnjak, sef, SAT TV, i sušilo za kosu. Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA DO 3 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 1 DIJETE NA POMOĆNOM LEŽAJU. Dijete na pomoćnom ležaju do 11,99 godina besplatno, odnosno od 12 godina i više ili odrasla osoba uz nadoplatu na licu mjesta. Ležajeve nije moguće dijeliti (ni osnovni ni pomoćni).

BOARD RESTORAN BELVEDERE omogućuje prehranu za pristaše raznih prehrambenih režima, vegetarijance i dijabetičare ili sportaše na pripremama. Svježe voće, najfinije marmelade, žitarice ili jaja pripremljena baš kako volite… Sve vas to čeka na terasi restorana u resortu Belvedere za doručak. I to s pogledom na more. Bogata bife ponuda toplih i hladnih jela u ponudi je i za večeru. U Resortu se nalaze i Restoran Lungomare, Pool Bar Belvedere, Belvedere Aperitiv Bar i Trattoria Basilico.

U usluzi POLUPANSIONA uključeni su doručak i večera!

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.