Lijepe, oblikovane i čvrste grudi ili podignut gluteus uz BUT LIFT ili BREAST LIFT u Beauty centru Nika u Rijeci! Zablistajte uz 1 ili 5 tretmana uz do čak 51% POPUSTA i već od samo 119 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se koristi u 1 ili 5 dolazaka, ovisno o odabranoj opciji... Kupon se može iskoristiti do 30.09.2022.

VAKUM TRETMAN ZA PODIZANJE GRUDI
Vakum za učvršćivanje grudi i punoću grudi.
Tretman se izvodi tako da se aplikatori za grudi postave na grudi i spajaju na aparat za vakumsku masažu. Uređaj tada automatski kontrolira izmjenu pozitivnog i negativnog tlaka u aplikatorima.
Vakum za učvršćivanje grudi je čista fizioterapija bez otrova ,ili bilo kakvog štetnog utjecaja na ljudsko tijelo. Masaža zrakom uz pomoć ritmičkih kontrakcija ,cirkulacijski sustav ljudskog tijela se aktivira tako da mišići mogu dobiti dovoljno nutrijenata i vježbe, a rezultat su lijepe,oblikovane i čvrste grudi.
Rezultati su vidljivi nakon 1 tretmana, a 5 tretmana dovoljno je da postignete željenu čvrstoću I izgled grudi. Nakon tretmana rezultati su trajni, ukoliko ih održavate redovitim vježbanjem ili povremenim ponavljanjem tretmana u salonu.

BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE
Brazilsko podizanje zadnjice uz pomoć vakumske masaže.
Radi se aparatom koji oblikuje određeni dio tijela,kod ove metode dolazi do povlačenja i podizanja masnog tkiva. Tako se dobiva dobra zategnutost, pojačava cirkulacija i omogućava limfna drenaža.
Rezultat je zategnuta koža i raspoređena masnoća koja omogućava da zadnjica bude podignuta. Primjenom ovog načina uljepšavanja tijela dobija se pun,lijepo oblikovan, i naravno podignut gluteus (guza).