NOVO na Crnom Jaju! Beauty studio Majestic u samom središtu Osijeka poziva Vas na BODY DETOX od 10 tretmana - 5x elektrostimulacije i 5x limfnih drenaža, za samo 640 kn + GRATIS 1x parcijalna masaža!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.10.2022.

Beauty studio Majestic predstavlja oazu za opuštanje u samom središtu grada Osijeka. Studio vam pruža vrhunske kozmetičke usluge, koristeći najkvalitetnije kozmetičke proizvode i prateći najnovije trendove u praksi. Zadovoljstvo naših klijenata prioritet je našeg poslovanja.

Limfna drenaža je tehnika tijekom koje se izvanstanična tekućina vraća u krvožilni sustav. Ova tehnika se koristi za klijente s venskom insuficijencijom, autoimunim poremećajima, poput reumatoidnog artritisa, ili za one nakon liječenja raka. Izuzetno je koristan za osobe kojima su tijekom liječenja raka uklonjeni limfni čvorovi. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Prednosti mehaničke limfne drenaže su: poboljšanje cirkulacije, razgradnja celulita (učinak se poboljšava u kombinaciji s infracrvenim zračenjem), zatezanje i učvršćivanje kože, pomoć pri izbacivanju štetnih tvari iz organizma, smanjuje otekline nogu, poboljšanje općeg stanja organizma.

Terapija električnom stimulacijom je sigurna i učinkovita metoda liječenja koja može pružiti ublažavanje boli i oporavak za različita stanja. Standardni uređaj za električnu stimulaciju koristi samoljepljive elektrode postavljene oko ciljanog područja liječenja na tijelu. Elektrode se zatim spajaju žičanim vodovima na jedinicu, kroz koju električna energija može proći i u konačnici stupiti u interakciju sa senzornim i/ili motornim živcima. Ova vrsta "treninga" učinkovito djeluje na sve oblike celulita, te poboljšava cirkulaciju i time potiče limfnu drenažu na izbacivanje toksičnih tvari iz organizma uz jačanje mišića.

Prednosti električne stimulacije su: otklanjanje nagomilanog masnog tkiva i ubrzavanje metabolizma, eliminira celulit i zateže kožu, smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela i stimulira prokrvljenost, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože i poboljšava njenu elastičnost, djeluje pozitivno na tijelo te ubrzava detoksikaciju, tonira i oblikuje mišiće.