U cijenu uključeni i boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon za ponudu vrijedi od 27.08. do 10.09.2022.

VILLA OAZA

Smještena u mirnom okruženju, pored borove šume, pruža istinski odmor i opuštanje, u jednom od šest apartmana, u mirnoj oazi krošnjastih borova i maslina, aromatičnom mirisu mora, u prelijepim Vodicama nadomak Šibenika…

Dodatna pogodnost: besplatan parking i besplatan WI-FI.

SADRŽAJ

"Villa Oaza" sastoji se od 6 apartmana od kojih se 5 iznajmljuje. Svaki apartman ima svoj zasebni ulaz i natkriveno parkirno mjesto. Građena je u mediteranskom stilu te se savršeno uklapa u dalmatinski krajolik. 

Posebna pažnja posvećena je kvaliteti objekta i smještajnih jedinica. Dvorište je ograđeno. Svaki apartman ima jedno parkirno mjesto u sjeni. Gosti mogu koristiti sjenicu sa prirodnim hladom i pripremati jela na zidanom roštilju.

Posteljina, ručnici te boravišna pristojba su uključeni u cijenu!

Villa Oaza Smještena je 300 m od uređene šljunčane plaže, a gostima su dostupne su i druge plaže u Vodicama i Srimi do kojih mogu doći šetajući. Postoje i dijelovi sa betoniranim plažama, molovima i ima plićaka što je osobito privlačno obiteljima s djecom.

OKOLICA

Centar Vodica udaljen je svega 1 km i obiluje bogatim sadržajima, restoranima, slastičarnicama, kafićima i sl. Villa Oaza je nalazi se u blizini borove šume u mirnom okruženju i gostima pruža istinski mir i odmor.

U blizini Ville nalaze se tri supermarketa, nekoliko bazena, teniski tereni, mogućnost iznajmljivanja scootera, brodica, bicikala, izleta i sl. Pogledajte O Vodicama (www.vodice.hr)  i saznajte više o sadržajima koje nudi ovo prekrasno mjesto. U okolici Vodica nalazi se Park prirode Vransko jezero, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Kornati, grad Šibenik te brojni prekrasni otočići koje možete posjetiti (Prvić, Zlarin, Krapanj, Tijat i Žirje). Okolica Vodica ima brojne biciklističke staze a u dvorištu Villa Oaza možete vezati svoj bicikl na za to predviđen metalni stalak.