1 dijete do 3,99 godina GRATIS! Počastite se zasluženim odmorom u Hotelu Premantura Resort 4* uz bogatu gastronomsku ponudu, opuštanje u wellnessu i vanjskom hidromasažnom bazenu, otkrivanje okolice i prekrasnog Rta Kamenjak... Kupon vrijedi od 01.10. do 21.12.2022.

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Očekuju Vas i piće dobrodošlice po izboru te butelja vina ili pjenušca na poklon, a u usluzi polupansiona bogati doručak s raznolikom ponudom hrane i večera koja uključuje riblji ili mesni meni u tri slijeda! U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima uključenim u ponudu... 

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni u 3 slijeda i desert. U sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana, a mesni meni baziran je isključivo na mesu lokalnih uzgajivača.

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina i koktela.

Opustite se u wellnessu s jacuzzijem, grijanim klupama, turskom i finskom saunom i čajem po izboru te vanjskom hidromasažnom bazenu, uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela...

Hotelski WELLNESS ima jacuzzi, grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak!

Plaže Rta Kamenjak izabrane za jedne od najljepših plaža u Hrvatskoj, a sam je Rt nazvan "jadranskim biserom". Ulazak se naplaćuje za vozila, dok je za pješake i bicikle ulaz besplatan.