JESENSKI predah u Šibeniku na 3 dana/ 2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u Superior City Hotelu Bellevue 4*uz Wellness & SPA opuštanje te dodatne pogodnosti, sve za 2 osobe i samo 1949 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 11,99 god. GRATIS ležaja! Kupon vrijedi za razdoblje od 03.10. do 01.11.2022., termini ovise o raspoloživosti hotela.

SUPERIOR CITY HOTEL BELLEVUE 4* nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.

Paket uključuje i korištenje hotelskog Wellness&Spa (Turska kupelj, Finska sauna, mini spa bazen i mini gym), 1 h dnevno uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela promotivna cijena „Deep Back&Neck“ masaže 120,00 kn/30 min – potrebno rezervirati termin + 30% popusta na wellness tretmane!

Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te mini spa bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!

CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom s pogledom dvorište i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.